Hem / Nyheter & Event / Västerbotten / Tävlingar i Västerbotten 2022

Tävlingar i Västerbotten 2022

Det är tävlingsdags i Västerbotten! Under våren 2022 arrangerar vi ett antal tävlingar för dig som UF-företagare. 

Att vara med och tävla lyfter ens prestation och vi rekommenderar alla att vara med i minst en tävling. Det är viktigt att inte tro att det är den med bäst affärsidé eller den som säljer bäst som ska tävla, utan ALLA kan vara med! Tävlingarna är en bra krydda för UF-året, och ett roligt moment. Dessutom kan man vinna priser och i ett flertal av tävlingarna få chansen att tävla vidare på SM i Ung Företagsamhet. 

Alla tävlingskriterier ligger publicerade under evenemang på inloggat läge. Annars hittar ni alla Västerbottens tävlingar samlade på vår tävlingssida här.

För att tävla behöver UF-företaget logga in med användarnamn och lösenord på ungforetagsamhet.se och noggrant följa instruktionerna för varje tävling. Tävlingarna öppnar den 14 januari. 

Vi önskar er alla UF-företagare lycka till! Har ni några frågor gällande tävlingarna kan ni kontakta linnea.fallman@ungforetagsamhet.se.

Klicka här för tävlingar i Västerbotten

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.