Testa din idé på alumninästet

I oktober är det dags för alumninästet som ger UF-företag chansen att träffa en expertpanel för att få hjälp att utveckla sina affärsidéer. Anmäl dig här.

2019-09-16

Västerbotten

I oktober är det dags för alumninästet som arrangeras på tre orter i Västerbotten och ger UF-företag chansen att träffa en expertpanel för att få hjälp att utveckla sina affärsidéer i startfasen av UF-året.
Expertpanelen består av UF alumner som ger sina bästa tips till årets UF-företagare. Här får UF-företag chans att få hjälp med att utveckla sina idéer och svar på frågor genom att nätverka med UF alumner under en halvtimme. Ni behöver inte ha en färdig pitch för att delta. 
 

22 Oktober Umeå
Plats: KPMG, Skolgatan 62A, Umeå
Tid: 11:30 - 17:00

OBS Anmälan till alumninästet i Umeå har stängt.


24 Oktober Skellefteå
Plats: The great northern, Storgatan 53
Tid: 11:30 - 16:00

Anmäl er här senast 20 oktober:

https://link.webropolsurveys.com/S/7D15A38352E80F7C

 

Ps. Alumninästet kommer arrangeras i Lycksele 21 januari, anmälan kommer senare.

Har ni några frågor så är ni varmt välkomna att kontakta Tilda:
Tel: 070 60 50 902
Mail: tilda.tullner@ungforetagsamhet.se

Nyheter

 • Alumnisitdown med Nilla Fischer

  Östergötland Vecka 47 genomförs ledarskapsveckan nationellt inom UF-alumninätverket. I Östergötland gör vi något alldeles särskilt av det här tillfället: Tisdagen den 19 november är du som UF-alumn välkommen på sitdown tillsammans med Sveriges bästa fotbollsspelare: Nilla Fischer!
 • Alumnireportaget: Profilservice.se - från UF till AB!

  Östergötland Jag har stämt träff med Adam Zollner, UF-alumn och VD på Profilservice Nordic AB. Vi träffas på hans kontor på Tornby Handelsområde i Linköping. I lokalerna finns förutom kontor även ett showroom för profilprodukter samt ett tryckeri. Passande nog dagen till ära är jag klädd i Ung företagsamhets karakteristiska magnetarosa pikétröja, svart bomberjacka med vår logga samt en UF-väska, eftersom jag kommer direkt från ett skolbesök i Motala.
 • Årets finalister i Familjen Spendrups stipendium

  Sverige Varje år delas Familjen Spendrups stipendium ut till en UF-alumn med företagarambitioner. Vinnaren får en investering på 50 000 kronor för att utveckla sitt företag och bjuds in för att träffa Spendrups företagsledning under en dag.
 • ALUMNIREPORTAGET - MARGARETHA LANGUEVILLE

  Östergötland I år genomför över 31 000 gymnasieungdomar Ung företagsamhets processutbildning. Dessa elever är fördelade på 9 635 UF-företag över hela Sverige. Sedan starten 1980 har Ung företagsamhet utbildat över 420 000 ungdomar genom processutbildningen UF-företagande. En av de första var Margaretha Langueville.
 • Sök till UF alumnis nationella kommunikationsteam

  Sverige Har du ett brinnande intresse för UF alumni och kommunikation? Sök till det nationella kommunikationsteamet 2019/2020.