UF alumni söker jurymedlemmar

UF alumni Västerbotten söker UF alumner som vill delta som jurymedlemmar på mässan Entreprenörskap på riktigt 2019 samt Alumninästet 2019.

2019-01-16

Västerbotten

 

Årets Drivkraft

Den 14 mars går den årliga regionala mässan av stapeln, denna gång i Skellefteå. Elever får ställa ut sina UF-företag, där de får sälja och visa upp sina produkter och tjänster. De har även möjlighet att delta i ett flertal tävlingar. En av många tävlingar är ”Alumnipriset - Årets drivkraft”, där du som UF alumn nu har möjlighet att ingå i jurygruppen för denna tävling. Här får du vara med och välja ut ett antal finalister att intervjua, för att sedan vara med och ta fram en vinnare.

Ta chansen att vara med på denna inspirerande dag som går i entreprenörsandans tecken genom att ingå i jurygruppen för Årets Drivkraft. Du får möta många härliga och glada UF-företagare och det är dessutom ett meriterande uppdrag som ser fint ut på CV:t.  

Låter detta intressant? Kontakta i så fall vasterbotten@ufalumni.se för mer info och anmälan. Vi hoppas att du vill vara med!

Alumninästet

Du har väl inte missat att du som UF alumn har möjlighet att coacha UF-företagen i att bli ännu bättre och vassare på säljtillfällen, samt hur de kan förbättra sitt företagande? Denna chans får du genom att delta i Alumninästet.

Vad innebär då Alumninästet? Det går till på så vis att UF-företagen får pitcha sina affärsidéer inför en jury bestående av UF alumner. Du får möjlighet att ge UF-företagen konstruktiv kritik och feedback, allt för att peppa och inspirera dem till att utvecklas ännu mer!

Detta tillfälle ger dig som UF alumn erfarenhet i att öva på att ge feedback och ställa utmanade frågor till UF-företagarna. Ta chansen att lyssna på många inspirerande och taggade UF-företagare, samtidigt som du ges möjlighet att utveckla dig själv. Visst vill du vara med?

Alumninästet genomförs i tre städer: Lycksele 18 februari, Skellefteå 19 februari och Umeå 20 februari. Anmäl dig via evenemanget på UF alumni Västerbottens Facebooksida eller HÄR.

 

Nyheter

 • ALUMNIREPORTAGET - MARGARETHA LANGUEVILLE

  Östergötland I år genomför över 31 000 gymnasieungdomar Ung företagsamhets processutbildning. Dessa elever är fördelade på 9 635 UF-företag över hela Sverige. Sedan starten 1980 har Ung företagsamhet utbildat över 420 000 ungdomar genom processutbildningen UF-företagande. En av de första var Margaretha Langueville.
 • Sök till UF alumnis nationella kommunikationsteam

  Sverige Har du ett brinnande intresse för UF alumni och kommunikation? Sök till det nationella kommunikationsteamet 2019/2020.
 • Vinn 50 000 kr!

  Göteborg Har du drivit UF-företag? Då har du chans att vinna J Christer Ericssons entreprenörspris på hela 50 000kr. Det är fjärde gången som vi, tillsammans med JCE Group, delar ut priset för att främja unga företagare. Ansök senast 16 juni! Läs mer här
 • UF alumni Skåne söker nya medlemmar till styrgruppen

  Skåne UF alumni Skåne söker nu nya medlemmar som en gång drivit UF-företag till den regionala styrgruppen! Vill du utvecklas som person, få inspiration och knyta värdefulla kontakter? Då ska du söka!
 • Alumnireportaget - Hamza Mostafa

  Östergötland Den 24 april mottog två östgötska UF-alumner stipendiet Kompassrosen. En av dem var Hamza Mostafa som prisas för sitt värdebaserade ledarskap. Stipendiet delades ut på Kungliga slottet av ingen mindre än H.M Konungen.