UF alumni söker jurymedlemmar

UF alumni Västerbotten söker UF alumner som vill delta som jurymedlemmar på mässan Entreprenörskap på riktigt 2019 samt Alumninästet 2019.

2019-01-16

Västerbotten

 

Årets Drivkraft

Den 14 mars går den årliga regionala mässan av stapeln, denna gång i Skellefteå. Elever får ställa ut sina UF-företag, där de får sälja och visa upp sina produkter och tjänster. De har även möjlighet att delta i ett flertal tävlingar. En av många tävlingar är ”Alumnipriset - Årets drivkraft”, där du som UF alumn nu har möjlighet att ingå i jurygruppen för denna tävling. Här får du vara med och välja ut ett antal finalister att intervjua, för att sedan vara med och ta fram en vinnare.

Ta chansen att vara med på denna inspirerande dag som går i entreprenörsandans tecken genom att ingå i jurygruppen för Årets Drivkraft. Du får möta många härliga och glada UF-företagare och det är dessutom ett meriterande uppdrag som ser fint ut på CV:t.  

Låter detta intressant? Kontakta i så fall vasterbotten@ufalumni.se för mer info och anmälan. Vi hoppas att du vill vara med!

Alumninästet

Du har väl inte missat att du som UF alumn har möjlighet att coacha UF-företagen i att bli ännu bättre och vassare på säljtillfällen, samt hur de kan förbättra sitt företagande? Denna chans får du genom att delta i Alumninästet.

Vad innebär då Alumninästet? Det går till på så vis att UF-företagen får pitcha sina affärsidéer inför en jury bestående av UF alumner. Du får möjlighet att ge UF-företagen konstruktiv kritik och feedback, allt för att peppa och inspirera dem till att utvecklas ännu mer!

Detta tillfälle ger dig som UF alumn erfarenhet i att öva på att ge feedback och ställa utmanade frågor till UF-företagarna. Ta chansen att lyssna på många inspirerande och taggade UF-företagare, samtidigt som du ges möjlighet att utveckla dig själv. Visst vill du vara med?

Alumninästet genomförs i tre städer: Lycksele 18 februari, Skellefteå 19 februari och Umeå 20 februari. Anmäl dig via evenemanget på UF alumni Västerbottens Facebooksida eller HÄR.

 

Nyheter

 • Finalister UF till AB-stipendiet

  Sverige Under SM i Ung Företagsamhet koras vinnaren av UF till AB-stipendiet på 50 000 kr och vi kan nu avslöja de fem finalisterna. Det har varit rekordmånga sökande i år och otroligt tuff konkurrens.
 • Alumnirepotaget: Therése Thard

  Östergötland Jag träffar Therése Thard på hennes kontor i ett av Norrköpings mest säregna hus, ”Strykjärnet”, på ön Laxholmen mitt i Motala ström. Där driver hon tillsammans med sin sambo företaget MyGizmo AB.
 • Lysande ledare fick nya skuggor

  Göteborg För sjätte året i rad arrangerades Ledare för en dag – årets mest matiga och intressanta event för nätverket UF alumni. I år fick fyra UF-alumner jobbskugga var sin ledare, en heldag på jobbet. Dagen avslutades med LFED Meet up på Liseberg.
 • UF-alumnen Hanna Jörnhammar om UF till AB

  Sverige Hanna Jörnhammar är UF-alumnen från Gotland som driver bolaget Lin Living som säljer linneprodukter. Idag har hon både en e-handel, en fysiskt butik i Stockholm och flertalet återförsäljare runt om i Europa. För två år sedan vann hon stipendiet UF till AB som gav henne möjligheten att utveckla sin verksamhet vidare - det här säger hon om stipendiet.
 • Alumnireportaget - Elin Namnieks

  Östergötland Elin Namnieks är tjejen från Vimmerby som tagit klivet ut i världen för att förverkliga sina drömmar.