Den här sidans innehåll kommer från region Västerbotten. Välj Västerbotten som din region här eller välj en annan region här.

Ung Företagsamhet Västerbotten söker ny regionchef

Vår nuvarande regionchef går vidare till nya utmaningar i en liknande tjänst hos Företagarna och vi söker nu därför en ny regionchef att driva Ung Företagsamhet i Västerbotten framåt.

2017-08-29

Västerbotten

Ung företagsamhet  jobbar med entreprenörskap i skolan. Vi finns över hela Sverige och är en ideell, partipolitiskt obunden, utbildningsorganisation. Målet är fler företag och företagsamma medborgare.

Dina arbetsuppgifter
Som regionchef för Ung Företagsamhet i Västerbotten har du det övergripande ansvaret för föreningens verksamhet. Du är ansiktet utåt och arbetar med att sälja in och förankra organisationens utbildningar och läromedel hos kunder och finansiärer. Du leder och fördelar arbetet på kontoret med huvudansvar för föreningens finansiering. Då föreningen är inne i en expansiv fas kommer en viktig del i ditt arbete att handla om att engagera ännu fler elever inom Ung Företagsamhet genom att få in våra utbildningar på fler program och skolor i Västerbotten.

Din profil
För att passa i denna roll är det viktigt att du trivs i en ledande position och har förmågan att entusiasmera, leda och utveckla personal och verksamheter. Som person är du initiativrik, utåtriktad och kan etablera långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Arbetet kräver även att du är strukturerad, flexibel och kommunikativ, både i tal och skrift.

Vi tror att du har en relevant högskolexamen och tidigare erfarenhet av att leda projekt. Om du har erfarenhet inom skolans värld så är det meriterande, men ej ett krav. Intresse för företagande och regional utveckling är en förutsättning för att lyckas i arbetet. Tjänsten innebär en del resor, främst i Västerbotten, så körkort och egen bil är en förutsättning.

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Danny Persson, tfn: 073-351 27 13, eller Jonas Nordin hos Ung Företagsamhet, tfn: 070-264 54 09 . Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför snarast möjligt, men absolut senast den 18 september via clockworkpersonal.se.

Nyheter

 • Välkommen till mingelkväll på Swedbank

  Västerbotten I samband med Ledare för en dag 2017 öppnar Swedbank sina dörrar för samtliga UF alumner och anordnar en mingelkväll tillsammans med UF alumni.
 • Månadens UF-företag Asalea UF

  Västerbotten Vinnare av läsårets första Månadens UF-företag (oktober) är Asalea UF från Minervagymnasium i Umeå. Detta företag består av tre elever som går tredje året på Ekonomiprogrammet, de har höga mål och är mer än redo att kicka igång detta UF-år.
 • Norrlands lärare samlades för konferens

  Västerbotten Över 60 st UF-lärare från hela Norrland samlades 5-6 oktober i Piteå för en konferens med fokus på UF-företagande och motivation.
 • Anmäl er till Månadens UF-företag

  Västerbotten Nu finns det en chans att bli utvald som Månadens UF-företag och få ett gratis marknadsföringstillfälle, läs nedan hur ni anmäler er.
 • Välkommen till erfarenhetsutbyte v.44

  Västerbotten Den 31 oktober bjuder vi in till fortbildningsdag för er lärare där ni får chansen till erfarenhetsutbyte med andra UF-lärare i Västerbotten.