Hem / Nyheter & Event / Västernorrland / Projektledare Event och Kommunikation till Ung Företagsamhet Västernorrland

Projektledare Event och Kommunikation till Ung Företagsamhet Västernorrland

Vi söker nu en projektledare med inriktning event och kommunikation till vår gymnasie- & grundskoleverksamhet. Rollen innebär att du kommer planera, genomföra och projektleda alla våra event/aktiviteter både i fysisk och i digital form, som exempelvis UF-mässan och Skolhackathon samt en mängd sidoaktiviteter.

Vi söker nu en utåtriktad och strukturerad kollega som gillar att arbeta med event och kommunikation. Du har lätt för att kommunicera i både tal och skrift, och du drivs av att skapa och bibehålla goda relationer. I den här rollen når du framgång genom ett gediget intresse för entreprenörskap och ungdomars utveckling. 

Att ta ansvar, arbeta strukturerat och att nå dina mål är för dig en självklarhet. Arbetet är fritt och självständigt, men samtidigt jobbar vi tätt ihop i vårt team där energi, glädje och laganda är viktigt. Har du erfarenhet av liknade arbetsuppgifter är det ett plus, men det viktigaste är dina personliga egenskaper, erfarenheter och din inställning. Det är positivt om du drivit eller har god kännedom om UF-företagande. Periodvis är det många aktiviteter på gång samtidigt, så du behöver gilla högt tempo och vara flexibel för att kunna hugga i där det behövs. Då vi arbetar i hela Västernorrland är B-körkort ett krav.

Vi erbjuder ett utvecklande, omväxlande och roligt arbete med många externa kontakter både inom skola, kommun, näringsliv och andra organisationer. Vi är ett kreativt, målinriktat och handlingskraftigt team där du har möjlighet att påverka verksamheten. Ditt arbete präglas av eget ansvar, stor delaktighet och ägandeskap. Vi har vårt kontor i centrala Sundsvall, men du kan även vara placerad på annan ort i länet.

Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation. Sedan 1980 har vi utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom processutbildningen UF-företagande, där elever utvecklar sin kreativitet, företagsamhet och kunskap om företagande. Sedan 2010 arbetar vi även med läromedel för entreprenörskap i grundskolan och driver nätverket UF-alumni. Vi har 24 regionkontor, ett nationellt kansli och ca 150 anställda i hela landet. 

 
Tillträde & Placeringsort, 
Tjänsten är en visstidsanställning på heltid från 14 augusti 2023 till 20 juni 2024 med möjlighet till förlängning. Vi har vårt kontor i nyrenoverade lokaler i centrala Sundsvall men vi ser även att denna tjänst kan utgå från annan ort inom länet så som Ånge, Härnösand, Kramfors, Sollefteå eller Örnsköldsvik.

Ansökan skickar du till elin.andersson@ungforetagsamhet.seSista ansökningsdag är 30 april. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. 

Kontaktuppgifter, Elin Andersson, Regionchef Ung Företagsamhet Västernorrland elin.andersson@ungforetagsamhet.se 070-663 74 73

 

Välkommen med din ansökan!

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.