Hem / Nyheter & Event / Västernorrland / Projektledare Gymnasiet till Ung Företagsamhet Västernorrland

Projektledare Gymnasiet till Ung Företagsamhet Västernorrland

Vi söker nu en projektledare som ska arbeta med vår processutbildning på gymnasiet, UF-företagande. Rollen innebär att du kommer ansvara för lärare och elever i 4 av våra 7 kommuner i Västernorrland. Du har löpande uppföljningar och stöttar både elever och lärare i klassrummet under processutbildningens tre delar – starta, driva och avveckla.

Vi söker en engagerande, inspirerande och entreprenöriell person som tillsammans med oss vill verka för att fler elever i Västernorrland ska få chansen att driva ett UF-företag under sin gymnasietid. Du är utåtriktad, har lätt för att ta nya kontakter och har förmågan att fånga intresset och stötta lärare och elever.

Tjänsten består i huvudsak av: 

  • Stärka och vårda relationen med våra UF-lärare 
  • Genomföra föreläsningar och skolbesök på gymnasieskolor i Västernorrland
  • Coacha gymnasieelever genom utbildningsprocessen UF-företagande
  • Administrera utbildningsprocessens obligatoriska moment
  • Delta i övrig verksamhet inom Ung Företagsamhet (mässor, kickoffer m.m.)

Du har ett stort intresse för entreprenörskap, är flexibel och prestigelös. Du är en god organisatör och ser till att dina arbetsuppgifter blir gjorda i tid. Vi ser att det är positivt om du drivit ett UF-företag under din gymnasietid.

Du har vidare lätt för att kommunicera i både tal och skrift, och du drivs av att skapa och bibehålla goda relationer. Arbetet är fritt och självständigt, men samtidigt jobbar vi tätt ihop i vårt gymnasieteam där energi, glädje och laganda är viktigt. Då vi arbetar i hela Västernorrland är B-körkort ett krav.

Vi erbjuder ett utvecklande, omväxlande och roligt arbete med nära kontakt med både elever och lärare. Vi är ett kreativt, stöttande och handlingskraftigt team där du har möjlighet att påverka verksamheten. Ditt arbete präglas av eget ansvar, stor delaktighet och ägandeskap.

Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation. Sedan 1980 har vi utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom processutbildningen UF-företagande, där elever utvecklar sin kreativitet, företagsamhet och kunskap om företagande. Sedan 2010 arbetar vi även med läromedel för entreprenörskap i grundskolan och driver nätverket UF-alumni. Vi har 24 regionkontor, ett nationellt kansli och ca 150 anställda i hela landet. 

Tillträde & Placeringsort: Tjänsten är en visstidsanställning på heltid från 14 augusti 2023 till 20 juni 2024. Vi har vårt kontor i nyrenoverade lokaler i centrala Sundsvall men vi ser även att denna tjänst kan utgå från annan ort inom länet så som Ånge, Härnösand, Kramfors, Sollefteå eller Örnsköldsvik.

Ansökan skickar du till elin.andersson@ungforetagsamhet.se.Sista ansökningsdag är 30 april. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. 

Kontaktuppgifter, Elin Andersson, Regionchef Ung Företagsamhet Västernorrland elin.andersson@ungforetagsamhet.se 070-663 74 73

 

Välkommen med din ansökan!

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.