Gallerian / Norrbotten / BrusSnubbarna UF

BrusSnubbarna UF

Mat & dryck
Skola: NTI Gymnasiet Luleå
Region: Norrbotten
Typ: Mat & dryck

Om BrusSnubbarna UF

Affärsidé
Vi säljer en blandsaft producerad i tyskland, här i norrbotten. Våran primära målgrupp är gymnasieelever eftersom vi sett på vår skola att många bär på och dricker energidrycker eller läsk, därför säljer vi ett alternativ som är billigare och hälsosammare. En produkt som startar som ett smaksatt, sockerfritt, veganskt pulver som slutar med ett uppfriskande glas drycka.
Produkt
Produkten är ett smaktillskott till vatten producerat i tyskland som vi säljer lokalt i norrbotten. Ett pulver smaksatt, veganskt, sockerfritt pulver som blandas med vatten. Säljs i små förpackningar där en dos räcker till en halvliter vatten.

Utvalda UF företag i Norrbotten

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!