Gallerian / Norrbotten / EleganzaWear UF

EleganzaWear UF

Telefonnummer: 0736237283
Mode & design
Skola: Tornedalsskolan
Region: Norrbotten
Typ: Mode & design

Om EleganzaWear UF

Affärsidé
vi har gjort en egen klädmärke som vi planerar över att utveckla, till och början med kommer vi görar kepsar och mössor som förhoppningsvis blir en succe. Blir fallet så kommer vi skapa även kläder.
Produkt
Våra multifunktionella mössor med inbyggd LED-belysning är den perfekta följeslagaren för mörkrets timmar. Oavsett om du är en kvällslöpare, en ivrig hundägare, en hantverkare som behöver båda händerna fria, eller bara behöver bättre synlighet på väg till jobbet, håller dessa mössor dig varm och belyst. De har en stilren design, och är tillgängliga i en rad olika färger och mönster, vilket innebär att det finns en variant för alla smaker.

Utvalda UF företag i Norrbotten

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!