Gallerian / Norrbotten / Iron Pelt Games UF

Iron Pelt Games UF

E-postadress: ironpelt.games@gmail.com
Telefonnummer: +46762393600
Teknik & IT
Skola: Björknäsgymnasiet
Region: Norrbotten
Typ: Teknik & IT
Vi har gjort en teaser trailer som ska visa upp vårt spel - Blinded by Faith. För att göra den har vi använt oss av Blender för att bygga upp 3D-miljön och rigga kamera rörelserna, och After Effects för att göra texterna. Musiken är gjord i Soundtrap och sedan pusslade vi ihop allt i Premiere Pro.

Om Iron Pelt Games UF

Affärsidé
Vi utvecklar datorspel för skräckfantaster.
Produkt
Vi tillverkar en digital vara i form av ett skräckspel där du spelar som en blind tjej som använder sig av en form av ekolokalisering för att ta sig runt, och med hjälp av hennes mullvad och en annan vän ska hon försöka fly från monstren hon blivit offrad till.

Utvalda UF företag i Norrbotten

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!