Gallerian / Norrbotten / Mitt i Prick UF

Mitt i Prick UF

E-postadress: mittiprickuf@gmail.com
Telefonnummer: 073-826 22 86
Kultur & utbildning
Skola: Björknäsgymnasiet
Region: Norrbotten
Typ: Kultur & utbildning
Maila mittiprickuf@gmail.com för att köpa UF Företagets produkter/tjänster

Om Mitt i Prick UF

Affärsidé
Vi vill tillverka och konstruera ett roligt och lärorikt frågespel för de som tröttnat på gamla spel och vill testa något nytt. I samband med detta vill vi sätta Norrbotten på kartan.
Produkt
Mitt i Prick UF säljer ett egentillverkat sällskapsspel med världen i fokus och Norrbotten i centrum. Vi skapar våra egna spelplaner med Norrbottens län som motiv. Med världen i fokus har vi kopplat Norrbottens län till några av världens olika länder. Sällskapsspelet innehåller en spelplan med tillbehör och en kortlek med 80 spelkort (400 frågor).

Utvalda UF företag i Norrbotten

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!