Gallerian / Uppsala / Aristocrat UF

Aristocrat UF

E-postadress: aristocrat.uf@gmail.com
Mode & design
Skola: Fridegårdsgymnasiet
Region: Uppsala
Typ: Mode & design

Om Aristocrat UF

Affärsidé
Företagets affärsidé är att importera snygga märkeskläder från privatpersoner i Polen till ett grovt rabatterat pris för att sedan sälja vidare i second hand på den svenska marknaden. Just Polen har valts ut då det finns ett stort utbud, det är en svagare ekonomi och frakt över Östersjön är relativt billig. Mellanskillnaden tas som vinst och alltihop investeras tillbaka för att etablera ett större lager! Planen är att hålla mycket låga priser för att göra så mycket sälj som möjligt och på så sätt exponentiellt expandera lagret.
Produkt
Vi på vårt UF-företag är all about fashion! Vi säljer grymma märkeskläder från Polo Ralph Lauren och Gant. Från grymma hoodies till shyssta half-zips och grymma tröjor. Vårt sortiment är där för att ge dig stilen du älskar för ett billigt pris. Varje plagg är utvald för att ge den rätta mixen av kvalitet och stil.

Utvalda UF företag i Uppsala

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!