Gallerian / Uppsala / Pantboxen UF

Pantboxen UF

E-postadress: pantboxenuf@gmail.com
Mat & dryck
Skola: Högbergsskolan
Region: Uppsala
Typ: Mat & dryck

Om Pantboxen UF

Affärsidé
Företagets affärsidé är att bilda ett pant-system där man får belöningar för sitt pantande, ett roligare koncept för eleverna.
Produkt
Pantboxen UF erbjuder skolor en pantningstjänst till skolor. Genom vår egen Pantbox kan elever på skolan panta sina burkar mot belöning. Idén grundar sig i att elever generellt inte ser någon fördel med att panta sina burkar i skolan, vilket allt som oftast bland annat leder till ökad nedskräpning och/eller minskad pantning. Belöningarna som eleverna kan få är i form av rabattkuponger och eventuellt presentkort.

Utvalda UF företag i Uppsala

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!