Nytt samarbete för digitaliserat styrelsearbete

Ung Företagsamhet och Admincontrol, ledande leverantör av styrelseportaler, har ingått ett långsiktigt partnerskap. Digitalisering och innovation går hand i hand med entreprenörskap. Genom partnerskap med Admincontrol kommer vår nya partner att tillhandahålla ett digitalt verktyg för att stödja och effektivisera Ung Företagsamhets styrelsearbete.

2017-05-18

Sverige

 

- Vi är mycket glada att vi med Admincontrols verktyg kan digitalisera styrelsearbetet, minska administrationen och frångå traditionell distribution av material via post eller e-post. 
Våra ledamöter kommer att bli mer digitala, kunna komma åt material online och offline via läsplatta eller smartphone, var de än är i landet. Man behöver inte längre vara bunden till ett kontor för att förbereda sig inför styrelsemöten, säger Anna Skiöldebrand Berg, vice vd på Ung Företagsamhet i Sverige.

- Vår roll i samarbetet är att bidra med verktyg och kunskap för att underlätta och utveckla styrelsearbetet, så att Ung Företagsamhet fortsatt ligger i framkant vad gäller den digitala utvecklingen. Som ett bolag som startades av två entreprenörer och är fortsatt ett tillväxtbolag, så är detta ett mycket roligt samarbete, säger Henrik Wahlström, vd på Admincontrol Sweden.

Om Admincontrol
Admincontrol startade i Norge 2005, och har idag kontor i Sverige, Danmark och Finland. Styrelseportalen förenklar kommunikationen mellan styrelse, ledning och externa intressenter. Admincontrol är ett snabbväxande företag och marknadsledande i Norden inom styrelseportal. 

Om Ung Företagsamhet 
Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation och är en del av den globala organisationen Junior Achievement. Sedan 1980 har vi utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom utbildningen UF-företagande. Sedan 2010 arbetar vi även på grundskolan. Ung Företagsamhet ger barn och ungdomar möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap.

Nyheter