Nytt samarbete för digitaliserat styrelsearbete

Ung Företagsamhet och Admincontrol, ledande leverantör av styrelseportaler, har ingått ett långsiktigt partnerskap. Digitalisering och innovation går hand i hand med entreprenörskap. Genom partnerskap med Admincontrol kommer vår nya partner att tillhandahålla ett digitalt verktyg för att stödja och effektivisera Ung Företagsamhets styrelsearbete.

2017-05-18

Sverige

 

- Vi är mycket glada att vi med Admincontrols verktyg kan digitalisera styrelsearbetet, minska administrationen och frångå traditionell distribution av material via post eller e-post. 
Våra ledamöter kommer att bli mer digitala, kunna komma åt material online och offline via läsplatta eller smartphone, var de än är i landet. Man behöver inte längre vara bunden till ett kontor för att förbereda sig inför styrelsemöten, säger Anna Skiöldebrand Berg, vice vd på Ung Företagsamhet i Sverige.

- Vår roll i samarbetet är att bidra med verktyg och kunskap för att underlätta och utveckla styrelsearbetet, så att Ung Företagsamhet fortsatt ligger i framkant vad gäller den digitala utvecklingen. Som ett bolag som startades av två entreprenörer och är fortsatt ett tillväxtbolag, så är detta ett mycket roligt samarbete, säger Henrik Wahlström, vd på Admincontrol Sweden.

Om Admincontrol
Admincontrol startade i Norge 2005, och har idag kontor i Sverige, Danmark och Finland. Styrelseportalen förenklar kommunikationen mellan styrelse, ledning och externa intressenter. Admincontrol är ett snabbväxande företag och marknadsledande i Norden inom styrelseportal. 

Om Ung Företagsamhet 
Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation och är en del av den globala organisationen Junior Achievement. Sedan 1980 har vi utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom utbildningen UF-företagande. Sedan 2010 arbetar vi även på grundskolan. Ung Företagsamhet ger barn och ungdomar möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap.

Nyheter

 • De fick UF alumnis utmärkelse för unga ledare

  Sverige De fyra UF-företagarna imponerade extra på juryn med sin goda förståelse och genuina intresse för ledarskap och entreprenörskap.
 • Sexistiskt snack blev affärsidé

  Sverige Med föreläsningar om jämställdhet för unga idrottande pojkar vill Locker room talk UF få till ett justare snack i omklädningsrummen. Affärsidén fick Rogerio Silva och Shanga Aziz från Finspång att vinna SM-guld i Ung Företagsamhet 2017.
 • Guldregn på SM i Ung Företagsamhet

  Sverige Under SM i Ung Företagsamhet den 9 maj utsågs vinnaren av det prestigefulla priset Årets UF-företag, Locker room talk UF. Företaget vill med hjälp av föreläsningar för unga pojkar, förändra machokulturen i omklädningsrummen.
 • Glittrig invigning av SM i Ung Företagsamhet

  Sverige Måndag 8 maj invigdes SM i Ung Företagsamhet 2017 på Stockholmsmässan med 800 UF-företagare från hela landet i publiken. På scen var bland andra Prins Daniel, näringsminister Mikael Damberg och juryn för SvD Affärsbragd.
 • Bilaga i SvD: Allt om Ung Företagsamhet

  Sverige Missa inte 20 fullmatade sidor om Sveriges viktigaste utbildningsorganisation.