Nytt samarbete för digitaliserat styrelsearbete

Ung Företagsamhet och Admincontrol, ledande leverantör av styrelseportaler, har ingått ett långsiktigt partnerskap. Digitalisering och innovation går hand i hand med entreprenörskap. Genom partnerskap med Admincontrol kommer vår nya partner att tillhandahålla ett digitalt verktyg för att stödja och effektivisera Ung Företagsamhets styrelsearbete.

2017-05-18

Sverige

 

- Vi är mycket glada att vi med Admincontrols verktyg kan digitalisera styrelsearbetet, minska administrationen och frångå traditionell distribution av material via post eller e-post. 
Våra ledamöter kommer att bli mer digitala, kunna komma åt material online och offline via läsplatta eller smartphone, var de än är i landet. Man behöver inte längre vara bunden till ett kontor för att förbereda sig inför styrelsemöten, säger Anna Skiöldebrand Berg, vice vd på Ung Företagsamhet i Sverige.

- Vår roll i samarbetet är att bidra med verktyg och kunskap för att underlätta och utveckla styrelsearbetet, så att Ung Företagsamhet fortsatt ligger i framkant vad gäller den digitala utvecklingen. Som ett bolag som startades av två entreprenörer och är fortsatt ett tillväxtbolag, så är detta ett mycket roligt samarbete, säger Henrik Wahlström, vd på Admincontrol Sweden.

Om Admincontrol
Admincontrol startade i Norge 2005, och har idag kontor i Sverige, Danmark och Finland. Styrelseportalen förenklar kommunikationen mellan styrelse, ledning och externa intressenter. Admincontrol är ett snabbväxande företag och marknadsledande i Norden inom styrelseportal. 

Om Ung Företagsamhet 
Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation och är en del av den globala organisationen Junior Achievement. Sedan 1980 har vi utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom utbildningen UF-företagande. Sedan 2010 arbetar vi även på grundskolan. Ung Företagsamhet ger barn och ungdomar möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap.

Nyheter

 • Därför ska du välja att driva UF-företag i höst

  Sverige Företagsamhet är att ta risker och våga utforska. Att ta ansvar och förverkliga drömmar. På några sekunder får du klart för dig varför du ska välja att driva UF-företag.
 • Elevröster om Ung Företagsamhet

  Sverige Följ din dröm, jobba hårt och dela upp ditt projekt i delmål, är några av de lärdomar som UF-eleverna fått genom sina företag. Se elevernas idéer och vad de upplevt under året som UF-företagare.
 • Disney: - Vårt samarbete med Ung Företagsamhet lyfter oss som företag

  Sverige Det säger Casper Bue Bjørner, chef för The Walt Disney Company Nordic, Ung Företagsamhets nya samarbetspartner. Redan i entrén på Disneys kontor i Stockholm förstår man att filmkaraktärerna är grundbulten i verksamheten.
 • Ung Företagsamhet får unga att växa

  Sverige Om fler unga får lära sig entreprenörskap och företagande i skolan kommer fler jobb att skapas i Sverige. Ung Företagsamhets verksamhet får unga människor att växa.
 • Ljusdals-posten: ”Företagare är inga övermänniskor”

  Sverige Det som entreprenören åstadkommer är samhällsviktigt, men man behöver inte vara någon övermänniska för att axla rollen. Det skriver Ljusdals-posten på ledarplats och lyfter Ung Företagsamhet.