• Glad Sommar!

  Skaraborg Nu är läsåret 2013/2014 avklarat och UF-företagen är avslutade för denna gång och dom flesta har tagit studenten eller gått på sommarlov. Vi på Ung företagsamhet Skaraborg vill tacka så hemskt mycket för detta inspirerade läsår och passa på att önska er alla en underbar sommar! Nu laddar vi om och planerar för ännu en härligt UF-år efter sommaren, hoppas vi ses.
 • Styrelsedag

  Skaraborg Onsdagen den 25 Juni hade vi på Ung företagsamhet Skaraborg en styrelsedag på Bjertorps slott utanför Vara. En dag fylld med kreativitet, diskussioner och funderingar om framtiden. Det hölls även en introduktion för våra nya styrelsemedlemmar för att hälsa dom välkomna till sina uppdrag.
 • Grundutbildning i UF-företagande

  Skaraborg Vill du också bli UF-lärare? Då är du är varmt välkommen till vår grundutbildning i UF-företagande, onsdagen den 27 augusti!
 • Årets Emax Stipendiater från Skaraborg

  Skaraborg Under midsommarveckan 15-19 juni 2014 arrangerades Emax Sverige för 13:e gången. Emax samlar varje år de främsta unga entreprenörerna i åldern 18-20 år för att ge deltagarna inspiration, kunskap och ett breddat nätverk. Här kan du se vilka fyra från Skaraborg som åkte till Emax.
 • Innovation Camp

  Skaraborg Onsdagen den 11 juni var det dags för oss på Ung företagsamhet Skaraborg att genomföra vårt första Innovation Camp. På First Hotel Billingehus samlades 38 elever från Handelsprogrammet på Västerhöjdsgymnasiet i Skövde för att ta sig an ett case från uppdragsgivarna Skövde Kommun, First Hotel Billingehus, Next Skövde och Billingens Fritidsområde ekonomisk förening.
 • Bookself UF fick Arne Lorentzon Stipendiet

  Skaraborg I Onsdagen den 4 Juni delades Arne Lorentzon Stipendiet i Entreprenörskap ut i Skövde till unga entreprenörer. Några av det som vann var tjejerna i Bookself UF som under läs året 2013/2014 haft sitt UF-företag som tillverkat en egen designad bokhylla. Vi på Ung företagsamhet Skaraborg vill ge ett stort Grattis till tjejerna i Bookself UF
 • SM i UF-företagande slut för denna gång

  Skaraborg Nu är SM i UF-företagande slut för denna gång och vi är stolta över UF-företagen som representerade Skaraborg under SM. Vi vill tacka er för denna gången och vi hoppas att ni är stolta över er insats under SM.
 • Ninos Khoushaba från Skaraborg 2:a plats som Årets Säljare på SM

  Skaraborg Under SM i UF-företagande 26-27 Maj plockade Ninos Khoushaba från Skövde hem 2:a platsen som årets Säljare av totalt 24 tävlande under SM.
 • Välkommen på lärarträff!

  Skaraborg Denna lärarträff är tyvärr inställd! Men i slutet av november 2014 blir det en ny möjlighet. Vi planerar då vi att återupprepa vår uppskattade lärarträff med glöggmingel från förra läsåret!
 • Mini UF-mässa på Vadsbogymnasiet

  Skaraborg Torsdagen den 24 maj var vi på Vadsbogymnasiet i Mariestad och besökte deras mini UF-mässa. 12 st UF-företag ställde ut för att en sista gång visa upp sig och sälja sina produkter innan läsåret tar slut. Vi passade på att komma dit och ställa upp ett UF-bord för att bjuda på lite snackas, prata med eleverna och summera detta läsår av UF-företagande på Vadsbo. Det blev ett mycket trevligt arrangemang och det var bra stämning hela dagen.
 • Möjligheternas värld

  Skaraborg På Lichron i Skövde samlade man under 5 dagar drygt 800 elever i åk 8 från hela Skaraborg för en vecka i Teknikens tecken. Från oss på Ung företagsamhet i Skaraborg var det Pernilla Holmgren som är grundskoleansvarig som var där och pratade om entreprenörskap och att ta något från idé till verklighet.

Pages

Guldpartners Skaraborg