• Årsredovisning & Avslut

  Skaraborg Året som UF-företagare lider mot sitt slut och det är dags att avsluta det som påbörjades i höstas. Ett moment som alla UF-företag ska göra är skrivandet av en årsredovisning. Denna ska sedan laddas upp via vår hemsida. Ni hittar instruktioner och tips i denna nyhet.
 • Grundutbildning i UF-företagande

  Skaraborg Vill du också bli UF-lärare? Då är du är varmt välkommen till vår nästa grundutbildning i UF-företagande, onsdagen den 7 maj!
 • Glad Påsk!

  Skaraborg Nu är det Påsklov för alla er som går i skolan och vi hoppas ni får ett bra lov. De flesta får lite ledigt och kan passa på att slappna av lite under påsk helgen. Vi på Ung företagsamhet Skaraborg vill passa på att önska er alla en Glad Påsk och hoppas ni får ett ägg fullt av godis! Vi vill även meddela att vi går på ledigt mellan 17-21 April och är åter på kontoret den 22 april.
 • Nu finns resultaten från Mässan uppe!

  Skaraborg Nu är den Regionala UF-mässan i Skaraborg över för denna gången och det blev två roliga och intensiva dagar på Arena Skövde. Här kommer resultaten tillsammans med motiveringar från tävlingarna som ägde rum under mässan för den som är intresserad. Vi vill passa på att tacka och säga bra jobbat till alla er som ställde ut med era UF-företag, Lärare, Jury, Personal och alla er andra som gjorde mässan möjlig.
 • UF-elever från Lidköping till final i Uppfinnartävling

  Skaraborg I lördags så var UF-elever från Teknikprogrammet på De la Gradiegymnasiet i Lidköping i Göteborg och tävlade i uppfinnartävlingen Blixtlåset. Totalt var det 19 lag från Västsverige som visade upp sina innovationer.
 • Tävlingsvärdar under UF-mässan Skaraborg

  Skaraborg Under vår Regionala Mässa har UF-företagen möjlighet att tävla i en mängd olika tävlingar och varje tävling har sin egen tävlingsvärd. Här kan ni se vilka det är som ställer upp med värdskapet för varje tävling. Ett stort tack vill vi ge till de som ställer upp och hjälper oss med vår mässa här i Skaraborg.
 • Anmälan till Skaraborgs UF-mässa är nu Stängd

  Skaraborg Nu har anmälan till vår Regionala mässa i UF-företagande stängt och vi ser verkligen fram emot att få träffa er alla där.
 • Välkommen till Ung Företagsamhet Skaraborg

  Skaraborg Mässan över för denna gång och vi laddar nu för SM i UF-företagande. I nästan 1 år har årets elever haft sina UF-företag och UF-året börjar närmas sig ett slut för de som drivit sina UF-företag under läsåret 2013/2014. Man börjar avrunda och göra årsredovisningar för att summera året och se hur det gått. Samtidigt kör vi på kontoret på för fullt med att träffa och inspirera så mycket nya elever som möjligt så dom kan driva UF-företag nästa läsår.
 • Anmälan till Tävlingar är nu öppen

  Skaraborg Nu kan ni anmäla er till tävlingarna som är under Skaraborgs Regionala UF-mässa
 • Faktabanken för Regionala UF-mässan finns uppe

  Skaraborg Har ni sett att Faktabanken för vår regionala UF-mässa ligger upp på dokumentarkivet för alla er UF-elever i Skaraborg där ute? Den ska ni ha läst igenom om ni tänker er ställa ut på mässan så varför inte passa på att läsa den redan nu?
 • Då är vi tillbaka!

  Skaraborg Hoppas ni alla har haft en skön Jul och Nyårsledighet och att ni fått njuta av lite lugn och ro, vi är nu tillbaka på kontoret och peppade på det nya UF-året och vi hoppas ni är det också! 2014 här kommer vi.

Pages

Guldpartners Skaraborg