• Välkommen till UF-skaraborg läsåret 2014-2015

  Skaraborg Sommarlovet börjar ta slut och skolorna fylls på med elever igen. Vi på Ung företagsamhet Skaraborg ser nu efter en underbar sommar fram emot ett nytt spännande läsår 2014-2015 med våra koncept på grundskolan och gymnasiet. Den 1 september öppnar registreringen för UF-företag och ni kan registrera er här på www.ungforetagsamhet.se, Hoppas vi ses!
 • Härliga dagar på Summer Camp 2014

  Skaraborg Den 3-5 augusti gick Summer Camp 2014 - West Coast Edition av stapeln. Under tre dagar samlades drygt 70 UF alumner från hela Sverige här på västkusten för inspiration, nätverkande och ett härligt häng
 • Välkommen på Lärarkick-Off

  Skaraborg Vi startar årets läsår med en Lärarkick-Off som innehåller både information och inspiration inför det kommande UF-året!
 • Kick-Off 2014/2015

  Skaraborg Vi kickar igång det nya läsåret för alla nya UF-elever med en ordentlig Kick-off på Saga teatern i Tidaholm den 9 September. Detta är startskottet på året och det blir en dag fylld med inspiration och power! Vi ses väl där?
 • Grundutbildning i UF-företagande

  Skaraborg Vill du också bli UF-lärare? Då är du är varmt välkommen till vår grundutbildning i UF-företagande, onsdagen den 27 augusti!
 • Styrelsedag

  Skaraborg Onsdagen den 25 Juni hade vi på Ung företagsamhet Skaraborg en styrelsedag på Bjertorps slott utanför Vara. En dag fylld med kreativitet, diskussioner och funderingar om framtiden. Det hölls även en introduktion för våra nya styrelsemedlemmar för att hälsa dom välkomna till sina uppdrag.
 • Årets Emax Stipendiater från Skaraborg

  Skaraborg Under midsommarveckan 15-19 juni 2014 arrangerades Emax Sverige för 13:e gången. Emax samlar varje år de främsta unga entreprenörerna i åldern 18-20 år för att ge deltagarna inspiration, kunskap och ett breddat nätverk. Här kan du se vilka fyra från Skaraborg som åkte till Emax.
 • Innovation Camp

  Skaraborg Onsdagen den 11 juni var det dags för oss på Ung företagsamhet Skaraborg att genomföra vårt första Innovation Camp. På First Hotel Billingehus samlades 38 elever från Handelsprogrammet på Västerhöjdsgymnasiet i Skövde för att ta sig an ett case från uppdragsgivarna Skövde Kommun, First Hotel Billingehus, Next Skövde och Billingens Fritidsområde ekonomisk förening.
 • Bookself UF fick Arne Lorentzon Stipendiet

  Skaraborg I Onsdagen den 4 Juni delades Arne Lorentzon Stipendiet i Entreprenörskap ut i Skövde till unga entreprenörer. Några av det som vann var tjejerna i Bookself UF som under läs året 2013/2014 haft sitt UF-företag som tillverkat en egen designad bokhylla. Vi på Ung företagsamhet Skaraborg vill ge ett stort Grattis till tjejerna i Bookself UF
 • SM i UF-företagande slut för denna gång

  Skaraborg Nu är SM i UF-företagande slut för denna gång och vi är stolta över UF-företagen som representerade Skaraborg under SM. Vi vill tacka er för denna gången och vi hoppas att ni är stolta över er insats under SM.
 • Ninos Khoushaba från Skaraborg 2:a plats som Årets Säljare på SM

  Skaraborg Under SM i UF-företagande 26-27 Maj plockade Ninos Khoushaba från Skövde hem 2:a platsen som årets Säljare av totalt 24 tävlande under SM.

Pages

Guldpartners Skaraborg