• Årets UF-företag 2014

  Läxhjälp och återanvända skjortor bakom Årets UF-företag i Stockholm 2014

  Stockholm Nu är det avgjort vilka UF-företag som vunnit årets priser under Våga Vara Egen 2014! Vilka som gick vinnande ur striden avslöjades under onsdagskvällen den 19 mars under den stora Prisutdelningen i Victoriahallen på Stockholmsmässan i Älvsjö. Prisutdelningen invigdes av finansborgarrådet Sten Nordin och 1500 inbjudna gäster fick se Bow & Curtsy UF från Viktor Rydbergs Gymnasium Djursholm i Danderyd och Grades of Glory UF från Östra Reals gymnasium i Stockholms stad kliva upp på scenen som årets UF-företag i Stockholm Norr respektive Stockholm Syd. 2500 elever i 600 olika UF-företag från hela Stockholm har i år gjort upp i 26 olika tävlingar.
 • Teknikintresserade lärare se hit!

  Stockholm Tillsammans med Microsoft kan vi på Ung Företagsamhet erbjuda en lärarutbildning i programmet Visual Studios!
 • Grundutbildning i UF-företagande, 22 maj

  Stockholm Tack vare stort intresse har vi bokat in ännu en grundutbildning innan sommaren. Ta chansen att genom praktiskt och teoretiskt arbete gå igenom alla delar av det utmanande UF-året!
 • Elever på Ekonomiprogrammet driver UF-företagande inom ramen för gymnasiearbetet!

  Stockholm Värmdö Gymnasium söder om Stockholm erbjuder sina elever att på ett smidigt vis samläsa UF-företagande med gymnasiearbetet.
 • Elever på Ekonomiprogrammet driver UF-företag inom ramen för gymnasiearbetet!

  Stockholm På Åva-gymnasium beläget i Täby norr om Stockholm har eleverna givits chansen att nyttja sitt UF-företag inom ramen för gymnasiearbetet.
 • SEB stöttar från nystart till entreprenörselit

  Stockholm "Sverige behöver fler som startar och utvecklar sina företag för att skapa framtidens tillväxt och nya arbetstillfällen i landet. För att bidra till detta stödjer och samarbetar SEB med ett antal olika organisationer som stöttar nyföretagande och entreprenörskap”, säger Belgin Fortaci, ansvarig för SEB:s entreprenörssamarbeten
 • Innovation Camp kommer till Sigtuna kommun

  Stockholm Du som driver, kommer att driva eller redan har drivit UF-företag i Sigtuna kommun har nu chans att vara med på ett Innovation Camp. Du kan anmäla dig redan idag!
 • Rykande succé på Våga Vara Egen

  Stockholm Dagarna börjar räknas ner och det är nu mindre än en månad kvar tills dörrarna på ”Våga Vara Egen 2014”-mässan slås upp för allmänheten och unga sälj- och tävlingssugna entreprenörer slåss om att prestera bäst på världens största UF-mässa som Ung Företagsamhet i Stockholm anordnar för årets UF-företagare. Några av de riktigt tävlingssugna är tjejerna och killarna i UF-företaget S.A.F.E.
 • Den digitala generationen - erbjudande till dig som är UF-företagare

  Stockholm Sverige är utsett till världens mest digitalt utvecklade land. Men även här har den dramatiska utveckling som internet genomgått gjort att kompetensutvecklingen inom området halkat efter. Ju snabbare något växer, desto mer vildvuxet tenderar det att bli. För att fylla denna kunskapslucka startade Anegy Online Marketing. ANEGY ger nu dig som UF-företagare chansen att certifiera dig i Digital Strategi.
 • SoapSaver nya Pluringen?

  Stockholm SoapSaver är en egenutvecklad och smidig diskmedelsbehållare som möjliggör en effektiv handdisk. Genom ett lätt drag över det egendesignade locket så förser den diskborsten med lagom mängd diskmedel. Det här är innovationen som fem värmdötjejern tog från idé till verklighet när de startade sitt UF-företag.
 • Grundutbildning i UF-företagande, 29 April.

  Stockholm Då var det dags för Ung Företagsamhets spännande och givande grundutbildning i vårt gymnasiekoncept; UF-företagande! Som lärare eller skolledare får du nu under en heldag chansen att genom praktiskt och teoretiskt arbete gå igenom alla delar av det utmanande UF-året! Vi ger dig chansen att se ett UF-företag ur elevernas perspektiv – hela vägen från idé till avveckling! Utbildningen passar och är relevant för alla program och mycket viktigt för dig som ska handleda UF-företag! Varmt välkommen till en oförglömlig heldag!

Pages

Guldpartners Stockholm