• UF-kontoret har sommarlov!

  Norrbotten UF-kontoret har sommarlov. Vi är tillbaka i full styrka från 11 augusti. Önskar er alla en riktigt fin sommar! Josefin, Emma, Lina & Linda
 • Två entreprenörer möter varandra och växer i Norrbotten.

  Norrbotten Mats Mörtzell går andra året på Fordon- och Transportprogrammet på Björknäs Gymnasium i Boden. Mats är driven och är redan på gång att starta sitt andra UF-företag. Många dörrar har öppnat sig under UF-året och för ett tjänsteföretag är kontakterna viktiga, under den regionala mässan i Luleå fick Mötzells Gräv ett erbjudande som alla UF-företagare önskar.
 • Tekniklärare, se hit!

  Norrbotten Delta i Microsofts kostnadsfria app-utbildning så får ni en naturlig ingång till UF-företagande på teknikprogrammet.
 • Utskrift av intyg

  Norrbotten I år kommer alla UF-elever samt lärare att själva kunna skriva ut sina intyg efter genomförandet av UF-konceptet! Intygen finns tillgängliga digitalt hos både lärare och elever och kommer därmed inte att skickas ut från oss på det regionala UF-kontoret. Läs mer om hur du skriver ut de personliga intygen här!
 • Administration och betygsättning

  Norrbotten Klicka på länken nedan för att få hjälp!
 • Ung Företagsamhet kommer till er!

  Norrbotten Turneplanen för läsåret 2014/15 visar när Ung Företagsamhet kommer till er kommun. Vi kommer att finnas under en heldag där elever och lärare kan komma och ta del av föreläsningar samt träffa personal från Ung Företagsamhet. Vi ser fram emot ett nytt och spännande läsår! Tveka inte att kontakta oss om ni undrar över något datum.
 • SM-guld till Norrbottniska Kisanet!

  Norrbotten 6709 registrerade UF-företag i Sverige, alla har kunnat delta i kategorin Årets Tillväxtföretag. Kisanet är bäst!
 • Ung norrbottnisk entreprenör –finalist i Årets Tillväxtföretag

  Norrbotten I år är det 6709 registrerade UF-företag i Sverige, alla har kunnat delta i kategorin Årets Tillväxtföretag. Juryn har nu utsett 6 finalister, varav en är det norrbottniska UF-företaget "Kisanet Tolktjänster UF", som drivs av Kisanet Tesfaghabir som går andra året på naturvetenskapsprogrammet på Gränsälvsgymnasiet i Övertorneå.
 • Årets UF-Alumn

  Norrbotten "Jag inledde min UF-resa hösten 2005, mellan 2007-2011 erhöll jag en ärofylld plats i Ung Företagsamhets nationella styrelse, 2010 var jag UF-rådgivare för 3 UF-elever, som senare vann bästa UF-företag i Västerbotten. Idag 9 år senare, är det med stor glädje och äta som jag, i egenskap av UF-Alumn tar emot Innlandsinnovations UF-Alumnistipendium"
 • Årets UF-lärare

  Norrbotten Erik Grödahl, lärare på Strömbackaskolans El och Energi program, anser att driva UF- företag är det som får eleverna att verkligen förbereda sig samt att förstå verkligheten. Eleverna har 16 veckor praktik beroende på program. Erik vill att eleverna skall vara förberedda och känna sig hemma på sin praktikplats. Han berättar att många elever kommer tillbaka och berättar att det givit dem social kompetens som branschen efterfrågar.
 • UF i Media

  Norrbotten Här hittar du publicerade artiklar kring Norrbottens Regionala UF-mässa.

Pages

Guldpartners Norrbotten