• SM i UF-företagande 26-27 maj

  Norrbotten SM i UF-företagande 26-27 maj Det är på Stockholmsmässan som SM i UF-företagande arrangeras. Här samlas Sveriges främsta UF-företagare som har kvalificerat sig hit från regionala mässor runt om i Sverige. Under två dagar tävlar de mot varandra och knyta kontakter inför framtiden. Du som besökare kan träffa alla dessa UF-företag då de ställer ut och visar upp sina företag i C-hallen. Mässan är öppen för alla, gratis att besöka och garanterar massor av inspiration!
 • Pristagare Årets UF-mässa 2014

  Norrbotten Årets UF-företag Carbonic UF Carbonic UF har tagit fram en produkt som kolsyrar vatten. Produkten är inte fysiskt tillverkad än och det är hemlighetsfullt kring vad det är. Företaget drivs av Daniéla Hedström, Jens Lahti och Emma Supponen, som går Norrlands entreprenörsgymnasium i Luleå. Carbonic UF vann också klasserna Hållbart Företagande och Årets logotyp.
 • Lärarkonferens på SM i UF-företagande - Entreprenörskap i skolan

  Norrbotten Ung Företagsamhet arrangerar årligen en lärarkonferens i samband med SM i UF-företagande på Stockholmsmässan. Årets konferens vänder sig till alla lärare på både grundskolan och gymnasiet som vill veta mer om entreprenörskap i skolan, Ung Företagsamhets verksamhet eller bara låta sig inspireras.
 • Årets UF-Alumn

  Norrbotten "Jag inledde min UF-resa hösten 2005, mellan 2007-2011 erhöll jag en ärofylld plats i Ung Företagsamhets nationella styrelse, 2010 var jag UF-rådgivare för 3 UF-elever, som senare vann bästa UF-företag i Västerbotten. Idag 9 år senare, är det med stor glädje och äta som jag, i egenskap av UF-Alumn tar emot Innlandsinnovations UF-Alumnistipendium"
 • Årets UF-lärare

  Norrbotten Erik Grödahl, lärare på Strömbackaskolans El och Energi program, anser att driva UF- företag är det som får eleverna att verkligen förbereda sig samt att förstå verkligheten. Eleverna har 16 veckor praktik beroende på program. Erik vill att eleverna skall vara förberedda och känna sig hemma på sin praktikplats. Han berättar att många elever kommer tillbaka och berättar att det givit dem social kompetens som branschen efterfrågar.
 • UF i Media

  Norrbotten Här hittar du publicerade artiklar kring Norrbottens Regionala UF-mässa.
 • Prins Daniel Fellowship

  Norrbotten På måndagen samlades elever från Luleås Gymnasieskolor i Lärkans Aula för att ta del av Prins Daniels Fellowships tips och erfarenheter. Johan Weigelt, IVA- inledde med att berätta om hur de arbetar med att främja tekniska och ekonomiska vetenskaper och näringslivets utveckling. Kungliga Ingengörsvetenskapsakademien, IVA, är fristående brobyggare och ligger bakom Prins Daniels Fellowship. I sitt följe hade H.K.H Prins Daniel med sig fyra representanter ur projektets expertråd, Academic Works vd Johan Skarborg, H&M koncernchef Carl-Johan Persson, grundare Mutewatch Mai-Li Hammargren och Henrik Blycker, Oxeon.
 • UF i Media

  Norrbotten Här samlar vi artiklar på elever och lärare som syns i Media under UF-året. Tipsa mig gärna! linda.celander@ungforetagsamhet.se
 • Årets UF- Kommun, Haparanda!

  Norrbotten Haparanda är bäst på UF-företagande i Norrbotten, och har gjort en rekordresa sen bottennoteringen 2007/2008. - Det här är första gången vi tar emot utmärkelsen, men definitivt inte den sista, säger John Waltari rektor vid Tornedalsskolan

Guldpartners Norrbotten