Bli partner till Ung Företagsamhet Stockholms län

Ung Företagsamhet bidrar till en positiv samhällsutveckling genom att fler unga startar och driver företag

Att bli partner till Ung Företagsamhet Stockholm innebär en chans att stärka unga människor inför framtiden och ge dem en chans att etablera sig på arbetsmarknaden. Genom Ung Företagsamhet får elever redan på grundskolan utveckla sin kreativitet, samarbetsförmåga och problemlösningsförmåga. Ju tidigare våra unga får träna på det desto lättare blir det för dem att tillgodose sig dessa förmågor när de kommer ut på arbetsmarknaden. Våra metoder lär unga om livet. Eleverna lär sig bland annat om demokrati, samhällsbygge, hållbarhet och ekonomi - vi kan kalla det livskunskap.

KONTAKTA OSS OM PARTNERSKAP

Rita de Castro
Regionchef
Kontakta mig om:
Verksamhetsfrågor, press, personal, ekonomi & kommunsamarbeten.
Anders Fondberg
Partneransvarig
Kontakta mig om:
Företagssamarbeten, partnerskap eller om du vill investera i Ung Företagsamhet.

Ung Företagsamhet Stockholm bidrar till att fler unga kliver ut i vuxenvärlden som mer ansvarsfulla och förberedda samhällsmedborgare. UF-företag är dessutom betydligt mer jämställda än företag inom det privata näringslivet. Statistik från Statistiska Centralbyrån visar att 5 av 10 chefer i UF-företagen är kvinnliga medan motsvarande siffra för det privata näringslivet är 3 av 10.

Som partners till Ung Företagsamhet får ni möjlighet att möta unga människor från grundskolan till gymnasiet och en förståelse för vad framtidens arbetskraft vill möta när de kommer ut i arbete. Ni får en unik inblick i hur dagens unga vill bygga framtidens företag och forma framtidens samhälle. Ert bidrag är en viktig pusselbit för att fler ungdomar ska få chansen att välja sin egen framtid. Partnerskapet hos Ung Företagsamhet är ett varumärkesstärkande ställningstagande. Hur stor skillnad vill du göra? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig!

Fler sätt att engagera sig på

Bli rådgivare till ett UF-företag redan idag

Som rådgivare förväntas du finnas till hands och stötta UF-företaget under UF-året. Vi vill att UF-företagen ska utmana sig själva och bredda sitt nätverk. Detta är möjligt genom att bland annat kontakta någon utanför sitt nätverk och skapa en professionell relation. Att vara rådgivare är inte bara spännande, utan också en möjlighet att få direkt kontakt med framtida arbetskraft. Låter det intressant? Ta kontakt med anders.fondberg@ungforetagsamhet.se.

Är du vår nya jurymedlem?

Som jurymedlem får du den unika möjligheten att inspireras av hundratals drivna ungdomar som brinner för entreprenörskap och företagande. Att vara jurymedlem innebär ett spännande och viktigt uppdrag för att ta fram vinnare från UFSTHLM som får tävla vidare i SM i Ung Företagsamhet. Har du kompetens inom innovationer och hantverk, social och ekonomisk hållbarhet eller kanske inom varor och tjänster? Då är du helt rätt person! Intresserad? Vänligen kontakta wilma.jonsson@ungforetagsamhet.se.

Erik Fjellborg, Quinyx

"När skolan erbjöd att starta ett UF-företag kändes det klockrent"

Ung Företagsamhet skapar starka företagare och entreprenörer - några av våra alumner är grundare av Consector bank, Herobility, Daniel Wellington, Macacos Superfruit, Laget.se, Rapunzel of Sweden och Truecaller. Bidra idag till en utbildning som ger resultat och gör skillnad, på riktigt.