Om JA Worldwide

En världsomspännande organisation

Ung Företagsamhet (JA Sweden) är en del i den globala organisationen Junior Achievment Worldwide som finns i fler än 115 länder över världen.

Junior Achievement Worldwide
Läs mer om JAW

Junior Achievement Europe
Ung Företagsamhet Sverige är medlem i JA Europe (Junior Achievement Europe) som idag består av cirka 40 länder med samma entreprenörskapsutbildningar som Sverige. Samarbetet mellan organisationerna inom JA Europe består av gemensamma evenemang som Trade Fair och EM, men också av erfarenhetsutbyte. Läs mer om JA Europe

EM i UF-företagande
Varje år åker den svenska vinnaren av tävlingen Årets UF-företag till EM, Cpmany of the Year Competition, för att representera Sverige. Vilket företag som representerar Sverige avgörs på SM i Ung Företagsamhet i maj. Historiskt sett har Sverige klarat sig mycket bra och alltid varit med och kämpat om topplaceringarna. Under sommaren 2019 gick tävlingen av stapeln i franska Lille Om EM 2019. Europamästerskapen 2020 kommer att arrangeras av JA Portugal och arrangemangen kommer att vara i Cascais, Portugal den 22-24 juli. Läs mer om eventet här.

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.