Ung Företagsamhet i Norrbotten

Vi arbetar varje dag för att unga i Norrbotten ska se och förstå sin företagsamhet. Vi gör det genom att utbilda i entreprenörskap.
Besöksadress: Storgatan 7, Luleå

För dig som vill jobba med entreprenörskap och är verksam på

Grundskolan

Förvandla skräp till skatt eller varför inte låta dina elever skapa sitt drömsamhälle tillsammans? Vi låter elever träna på att samarbeta, lösa problem och tänka kreativt. Med våra läromedel får elever i grundskolan lösa samhällsproblem på spännande sätt. Vi erbjuder läromedel för grundskolans alla stadier och är verksamma i hela Norrbotten.

Vi utbildar ungar i entreprenörskap på

Gymnasiet

Vi ger ungdomar möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap genom att driva ett UF-företag under ett läsår. Här kan du läsa mer om vår processutbildning, träffa tidigare UF-företagare samt ta del av spännande satsningar vi gör här i Norrbotten.

Ett nätverk som ger tillbaka

UF alumni

UF alumni är ett nätverket för dig som har drivit UF-företag. Läs mer och registrera dig idag!

DU KAN GÖRA SKILLNAD

Investera i Norrbottens framtid

Ung Företagsamhet Norrbotten är en ideell och politiskt obunden utbildningsorganisation som arbetar med entreprenörskap i skolan. Våra utbildningar och läromedel utvecklar barn- och ungdomars kreativitet och företagsamhet och bidrar således till att stärka Norrbottens framtid. Vår verksamhet finansieras av privat och offentlig sektor. Stort tack till alla våra samarbetspartners som gör vårt arbete möjligt. Tillsammans gör vi skillnad – på riktigt!

Vi är med och skapar nya vägar med hjälp av

Projekt i Norrbotten

Tillsammans med våra projekt i Norrbotten skapar vi nya erfarenhetsutbyten, utvecklar och driver entreprenörskapen vidare i Norrbotten och över landsgränsen. Klicka på "Läs mer" för att läsa om våra aktuella projekt vi har i Norrbotten just nu.

Besök oss!

Du hittar oss runt om i Norrbotten eller på vårt kontor som ligger på Storgatan 7 i Luleå.

Besöksadress:
Storgatan 7, Luleå

Postadress:
Storgatan 9, Luleå

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.

KONTAKTPERSONER

Carolina Heimdahl
Regionchef
Linda Strandenhed
Projektledare
Kontakta mig om:
Interreg Nord Erasmus+ ForSE Hållbar Kompetensförsörjning i Norrbotten
Alma Jonsson
Skolinspiratör
Sara-Elvira Kuhmunen
Skolinspiratör
Johan Zakariasson
Skolinspiratör
Hussein Fathel
Skolinspiratör