Ung Företagsamhet i Norrbotten

Vi arbetar varje dag för att unga i Norrbotten ska se och förstå sin företagsamhet. Vi gör det genom att utbilda i entreprenörskap.
Besöksadress: Storgatan 7, Luleå

Save-the-date!

1,5 Timmar av ren inspiration inför det kommande UF-året! Ta del av en magisk eftermiddag där ni kommer lämna med fantastisk energi och framtidstro inför det nya året!

Detta års UF-Pepp som är vår "Kick off" för alla UF-företagare i Norrbotten kommer att hållas helt digitalt så du som elev eller lärare har möjlighet att delta helt digitalt vars ni än befinner er.

Interreg Gränsöverskridande Entreprenörskap

Syftet med projektet är att utveckla gränsöverskridande samarbete inom entreprenörsutbildning i Bottenviksbågen. Projektet bidrar till att regionens ungdomar får större insikt i entreprenörskap och möjligheten att både arbeta och starta företag över gränserna.
Läs mer om projektet

DIAMANTPARTNERS I NORRBOTTEN

DU KAN GÖRA SKILLNAD

Fyra smarta sätt att stödja Norrbottens framtid

Bli partner

Om Ung Företagsamhet Norrbotten

Ung Företagsamhet Norrbotten arbetar med att utbilda unga i Entreprenörskap. Du hittar oss runt om i Norrbotten eller på vårt kontor som ligger på Storgatan 7 i Luleå.

Besöksadress:
Storgatan 7, Luleå

Postadress:
Storgatan 7, Luleå

KONTAKTPERSONER

Carolina Heimdahl
Regionchef
Linda Strandenhed
Projektledare
Anton Lundberg
Projektledare
Emma Engström
Skolinspiratör
Sara-Elvira Kuhmunen
Skolinspiratör
Joel Larsson
Projektledare

Styrelse

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.

ERBJUDANDEN I NORRBOTTEN

Här är bankerbjudandet från Sparbanken i Jokkmokk.