Ung Företagsamhet i Skaraborg

Vi arbetar varje dag för att unga i Skaraborg ska se och förstå sin företagsamhet. Vi gör det genom att utbilda i entreprenörskap.
Besöksadress: Gråbrödragatan 11, Skara

Tack för en grym UF-mässa!

Entreprenörskap på riktigt 2020 är till ända.

Stort tack till alla elever, lärare, besökare och partners som gjorde UF-mässan till ett kanon-event! Här presenterar vi juryn, aktiviteter från mässan mm. 

 

EVENT

893
Uf-företagare i Skaraborg
32
% Genomslag i Skaraborg
287
Uf-företag i Skaraborg

HUVUDPARTNERS UF SKARABORG

SKARABORGS KOMMUNPARTNERS

Om Ung Företagsamhet Skaraborg

UF Skaraborg utgår från regionkontoret i Skara och en styrelse med representanter från Skaraborgs näringsliv. 

Varje läsår anordnar UF Skaraborg i egen regi kick off för UF-elever och lärare, utbildningsinsatser för UF-lärare och grundskolelärare samt olika samarrangemang med våra partners, såsom Innovation camps och aktiviteter för UF alumni.

Kronan på verket är den årliga regionala UF-mässan "Entreprenörskap på riktigt" där Skaraborgs UF-elever har möjlighet att ställa ut sina företag, sälja sina varor och tävla om platser på SM i Ung Företagsamhet. Mässan engagerar också många partners i form av t ex tävlingsvärdar och jurymedlemmar. 

UF Skaraborg har ett samarbete med Skaraborgs Kommunalförbund för att särskilt arbeta med att lyfta UF på grundskolan i var och en av Skaraborgs kommuner genom projektet "Entreprenörskap för alla".

 

Besöksadress:
Green Tech Park, Gråbrödragatan 11, Skara

Postadress:
Box 63, 532 21 Skara

KONTAKTPERSONER

Louise Samuelsson
Regionchef
Alma Ederborn
Skolinspiratör
Hanna Hjalmarsson Bohrén
Projektledare
Lena Christensson
Projektledare
Erik Sand
Föräldraledig

Styrelse

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.