Ung Företagsamhet i Skaraborg

Vi arbetar varje dag för att unga i Skaraborg ska se och förstå sin företagsamhet. Vi gör det genom att utbilda i entreprenörskap.
Besöksadress: Gråbrödragatan 11, Skara

GLAD SOMMAR!

Vilket UF-år vi haft! Aldrig har så många elever i alla åldrar på både grundskolan och gymnasiet fått arbeta med entreprenörskap - på riktigt - och fått upptäcka sin inneboende förmåga! UF-företagande, Idéer som gör det möjligt, Framtidskoll, Samhällsdetektiver, företagsbesök, yrkesmässor och frukostmöten - vilket härligt år att blicka tillbaka på!

Visst, vi fick ingen fysisk UF-mässa, men ännu en fantastisk E-week (där vi också började fira vårt 40-årsjubileum) och sen ÄNTLIGEN kunde vi mötas på ett fysiskt SM i Göteborg och överlämna bucklan till Sveriges bästa UF-företag 2022!  Vilken resa! Nu varvar vi ner och tar ett välförtjänt "sommarlov" och vi önskar er ALLA en skön sommar! Vi ses i augusti, laddade för ett nytt UF-år!

DU KAN GÖRA SKILLNAD

Fyra smarta sätt att stödja Skaraborgs framtid

FORMA SVERIGES FRAMTID

Välkommen till Skaraborgs Rådgivarbank

Var med och skapa värde

Aktiviteter med UF Skaraborg

KONTAKTPERSONER

Louise Samuelsson
Regionchef
Kontakta mig om:
Frågor som rör verksamheten, samarbeten eller övergripande frågor.
Eva Guggenheim
Projektledare
Kontakta mig om:
UF-företagande på gymnasiet.
Hanna Hjalmarsson Bohrén
Projektledare
Kontakta mig om:
Frågor som rör våra läromedel, grundskoleaktiviteter och samverkan skola-arbetsliv.
Lena Christensson
Projektledare
Kontakta mig om:
Frågor som rör partnerskap.
Isak Drougge
Alumniansvarig
Kontakta mig om:
Frågor som rör vårt alumninätverk.

Styrelse

Om Ung Företagsamhet Skaraborg

UF Skaraborg är en ideell förening som är en del av UF Sverige. UF Skaraborg har kontor i Skara men rör sig och verkar i alla Skaraborgs kommuner och har en styrelse med representanter från Skaraborgs näringsliv. 

Varje läsår anordnar UF Skaraborg i egen regi kick off för UF-elever och lärare, utbildningsinsatser för UF-lärare och grundskolelärare, samt olika samarrangemang med våra partners, såsom Innovation camps och aktiviteter för UF alumni. Den årliga regionala mässan där Skaraborgs UF-elever har möjlighet att ställa ut sina företag, sälja sina varor och tävla om platser på SM i Ung Företagsamhet engagerar också många partners i form av t ex tävlingsvärdar och jurymedlemmar. Sedan 2020 sker många av dessa event och utbildningsinsatser via digitala kanaler.

Besöksadress:
Green Tech Park, Gråbrödragatan 11, Skara

Postadress:
Box 63, 532 21 Skara

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.