Ung Företagsamhet i Skaraborg

Vi arbetar varje dag för att unga i Skaraborg ska se och förstå sin företagsamhet. Vi gör det genom att utbilda i entreprenörskap.
Besöksadress: Gråbrödragatan 11, Skara

Entreprenörskap på riktigt 2020

Den 5-6 mars träffar du fantastiska UF-företagare på Arena Skövde. Du kommer väl?

Varmt välkommen att inspireras av Skaraborgs unga entreprenörer och tanka framtidstro på UF-mässan, Entreprenörskap på Riktigt 2020. Arena Skövde 5-6 mars. Fri entré.

 

EVENT

NYHETER

893
Uf-företagare i Skaraborg
32
% Genomslag i Skaraborg
287
Uf-företag i Skaraborg

Om Ung Företagsamhet Skaraborg

 

Ung Företagsamhet Skaraborg grundades 1982 i Mariestad, 2 år efter att det första UF-företaget startade i Sverige 1980.

UF Skaraborg har  i dagsläget 4 heltidsanställda som utgår från regionkontoret i Skara och en styrelse med representanter från Skaraborgs näringsliv. 

Varje läsår anordnar UF Skaraborg i egen regi kick off för UF-elever och lärare, utbildningsinsatser för UF-lärare och grundskolelärare samt olika samarrangemang med våra partners, såsom Innovation camps och aktiviteter för UF alumni.

Kronan på verket är den årliga regionala UF-mässan "Entreprenörskap på riktigt" där Skaraborgs UF-elever har möjlighet att ställa ut sina företag, sälja sina varor och tävla om platser på SM i Ung Företagsamhet. Mässan engagerar också många partners i form av t ex tävlingsvärdar och jurymedlemmar. 

UF Skaraborg har ett samarbete med Skaraborgs Kommunalförbund för att särskilt arbeta med att lyfta UF på grundskolan i var och en av Skaraborgs kommuner genom projektet "Entreprenörskap för alla".

 

Besöksadress:
Green Tech Park, Gråbrödragatan 11, Skara

Postadress:
Box 63, 532 21 Skara

KONTAKTPERSONER

Louise Samuelsson
Regionchef
Alma Ederborn
Skolinspiratör
Hanna Hjalmarsson Bohrén
Projektledare
Lena Christensson
Partneransvarig
Erik Sand
Projektledare

Styrelse

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.