Ung Företagsamhet i Skaraborg

Vi arbetar varje dag för att unga i Skaraborg ska se och förstå sin företagsamhet. Vi gör det genom att utbilda i entreprenörskap.
Besöksadress: Gråbrödragatan 11, Skara

Shear Joy UF tävlar i EM!

SM i Ung Företagsamhet 2021 gick till historien då Shear Joy UF från Skaraborg vann Årets UF-företag och får representera Sverige i EM. EM i Ung Företagsamhet  - GEN-E - är ett digitalt event som sänds från Litauen och pågår 29 juni - 15 juli. Shear Joy tävlar i COYC - company of the year competition - och du har chans att gå in och lägga din röst på dem! 

STOLT SM-VÄRD 2021:

Du som går på högstadiet eller gymnasiet:

Nyfiken på UF-företagande?

Vad är ett UF-företag? Hur gör jag för att starta ett? Och vilket gymnasieprogram ska jag välja för att få möjlighet att bli företagare för ett år?

GULDPARTNERS UF SKARABORG

MED STÖD FRÅN

SKARABORGS KOMMUNPARTNERS

Skaraborgs Kommunalförbunds satsning på UF på grundskolan och samverkan med Skaraborgs kommuner

Entreprenörskap för alla

Skaraborgs Kommunalförbund har de senaste åren stöttat UF Skaraborgs grundskolearbete med fokus på varje kommuns utmaningar och behov. Vi har arbetat efter devisen "förankra ovanifrån för att bygga underifrån" - från grundskolan, genom UF-företagande och ända ut i näringslivet. Vi kallar det Entreprenörskap för alla.

SAMARBETSPARTNERS UF SKARABORG

KONTAKTPERSONER

Louise Samuelsson
Regionchef
Kontakta mig om:
Frågor som rör verksamheten, samarbeten eller övergripande frågor.
Alma Ederborn
Skolinspiratör
Kontakta mig om:
Frågor som rör UF-företagare, våra event eller UF alumni.
Hanna Hjalmarsson Bohrén
Projektledare
Kontakta mig om:
Frågor som rör grundskolan, våra läromedel, Framtidskoll och projektet "Entreprenörskap för alla".
Lena Christensson
Projektledare
Kontakta mig om:
Frågor som rör partnerskap.
Erik Sand
Föräldraledig
Kontakta mig om:
UF-företagande på gymnasiet.

Styrelse

Om Ung Företagsamhet Skaraborg

UF Skaraborg är en ideell förening som är en del av UF Sverige. UF Skaraborg har kontor i Skara men rör sig och verkar i alla Skaraborgs kommuner och har en styrelse med representanter från Skaraborgs näringsliv. 

Varje läsår anordnar UF Skaraborg i egen regi kick off för UF-elever och lärare, utbildningsinsatser för UF-lärare och grundskolelärare, samt olika samarrangemang med våra partners, såsom Innovation camps och aktiviteter för UF alumni. Den årliga regionala mässan där Skaraborgs UF-elever har möjlighet att ställa ut sina företag, sälja sina varor och tävla om platser på SM i Ung Företagsamhet engagerar också många partners i form av t ex tävlingsvärdar och jurymedlemmar. Sedan 2020 sker många av dessa event och utbildningsinsatser via digitala kanaler.

Besöksadress:
Green Tech Park, Gråbrödragatan 11, Skara

Postadress:
Box 63, 532 21 Skara

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.