Ung Företagsamhet i Södermanland

Vi arbetar varje dag för att unga i Södermanland ska se och förstå sin företagsamhet. Vi gör det genom att utbilda i entreprenörskap.
Besöksadress: Portgatan 3, 63342 Eskilstuna

Årets Samhällsaktör 2023: Ung Företagsamhet!

Ung Företagsamhet har utsetts till Årets samhällsaktör 2023, kategori ledarskap. För sitt arbete med att ge unga möjlighet att pröva sina idéer, förmågor att leda sig själva och andra och för sin dokumenterade samhällspåverkande effekt.

Juryns motivering:

”För att de hjälper unga att förstå hur företagsamhet fungerar i praktiken. De ger ungdomar möjlighet att pröva sina idéer under trygga former, samverka med olika aktörer samt leda sig själva och andra. Genom sin uthållighet, bredd och förmåga att samla såväl skola, som näringsliv och kommunledningar över hela Sverige har Ung företagsamhet stort genomslag och dokumenterad samhällspåverkande effekt.” 

Event

Huvudpartners i Södermanland

Vill du bli partner - Se hit!

Är du eller ditt företag intresserad av att bli partner till Ung Företagsamhet? Kika här för att se vad ert stöd kan bidra till!

Om Ung Företagsamhet Södermanland

Det är vi som är UF Södermanland! Vi finns här för er. Om ni har några frågor- tveka inte på att höra av er! Vi hjälper er gärna. 

Ung Företagsamhet Södermanland arbetar med entreprenörskap i skola. Mest kända är vi för UF-processen då elever på gymnasiet får lära sig att starta, driva och avveckla ett företag under ett års tid. Vi har dessutom tre olika läromedel för grundskoleelver, så att elever ännu tidigare får möjlighet att träna sina entreprenöriella förmågor. Hör av er till oss om ni har frågor kring vår verksamhet, om du vill starta UF-företag, ta del av våra läromedel eller om du vill vara med och bidra till framtidens företagare och arbetskraft. 

Besöksadress:
Portgatan 3, Eskilstuna

Postadress:
Portgatan 3
633 42 Eskilstuna

Är du intresserad av att komma i kontakt med valberedningen i vår förening, skriv till valberedning.sodermanland@ungforetagsamhet.se 

KONTAKTPERSONER

Josefin Holmgren
Regionchef, Södermanland
Kontakta mig om:
Generella verksamhetsfrågor, personal, ekonomi och kommunsamarbeten samt press.
Elin Karlsson
Projektledare, Södermanland
Kontakta mig om:
Du är lärare eller skolledare på gymnasiet och har frågor om entreprenörskap.
Sofia Karlsson Bierfeldt
Projektledare, Södermanland
Kontakta mig om:
Du är lärare eller skolledare på grundskolan och har frågor om entreprenörskap.
Christina Costa
Skolinspiratör, Södermanland
Kontakta mig om:
Du har frågor om UF-företagande.
Hannes Sund
Skolinspiratör, Södermanland
Kontakta mig om:
Du har frågor om UF-företagande.
Sandra Wisén
Projektledare, Södermanland
Kontakta mig om:
Partnerskap & finansiering, evenemang samt UF alumni.

Styrelse

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.