Ung Företagsamhet i Dalarna

Vi arbetar varje dag för att unga i Dalarna ska se och förstå sin företagsamhet. Vi gör det genom att utbilda i entreprenörskap, både på grundskolan och på gymnasiet. Vi bidrar till länets tillväxt, företagsamhet och framtidshopp!

Ge av din kunskap och erfarenhet

Var med i juryarbetet 
Under året kommer vi att genomföra tävlingar för UF-företagen, regionalt och lokalt. Du som är alumn, anställd eller driver företag och vill bidra med lite av din tid är mycket välkommen att vara med i en jury. Det ger garanterat mer energi än det tar!

 

Event

Ge av din kunskap och erfarenhet och

få en massa energi tillbaka

Under året kommer vi att genomföra tävlingar för UF-företagen - regionalt och lokalt. Alumn, anställd eller du som driver företag - ta chansen och var med i en jury! Eller bli rådgivare - att vara rådgivare till ett UF-företag är både lärorikt och roligt. Med din erfarenhet från arbetslivet är du en viktig tillgång för UF-företagarna.

Diamantpartners i Dalarna

Om Ung Företagsamhet Dalarna

Vi arbetar varje dag för att unga i Dalarna ska se och förstå sin företagsamhet. Vi gör det genom att utbilda i entreprenörskap, både i grundskolan och på gymnasiet.

Besöksadresser:
Näringslivets Hus, Ölandsgatan 6, Falun och CoSpace, Sveagatan 6, Borlänge

Postadress:
Box 1958, 791 19 Falun

DU KAN GÖRA SKILLNAD

Fyra smarta sätt att investera i Dalarnas framtid

KONTAKTPERSONER

Lisa Staffas
tf Regionchef
Ulf Thored
Projektledare
Emma Momqvist
Skolinspiratör

Styrelse

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.