Ung Företagsamhet i Dalarna

Vi arbetar varje dag för att unga i Dalarna ska se och förstå sin företagsamhet. Vi gör det genom att utbilda i entreprenörskap, både på grundskolan och på gymnasiet.
Besöksadress: Näringslivets Hus, Ölandsgatan 6, Falun och CoSpace, Sveagatan 6, Borlänge

Välkommen till läsåret 2020/21!

Nu är UF-året 20/21 i gång på riktigt. Vi hälsar alla UF-företagare, UF-lärare och andra i Dalarna mycket välkomna till ett spännande år.

Årets två första tävlingar Årets pitch och Årets logotyp har fått sina vinnare. I tävlingen Årets affärsplan håller förjuryn nu på att granska och bedöma alla 110 inkomna tävlingsbidrag. De lokala tävlingarna Årets UF-företag i kommunen ligger uppe för UF-företagen för anmälan. De lokala tävlingarna avgörs efter jul.

Den 15 oktober hade vi Sveriges största draknäste. En dag där 200 UF-företag mötte näringslivet i Dalarna. En corona-anpassad aktivit med digitala möten. Även mycket annat kommer att vara digitalt och corona-anpassat under året.

Välkommen till UF Dalarna!

DU KAN GÖRA SKILLNAD

Fyra smarta sätt att investera i Dalarnas framtid

Om Ung Företagsamhet Dalarna

Vi arbetar varje dag för att unga i Dalarna ska se och förstå sin företagsamhet. Vi gör det genom att utbilda i entreprenörskap, både i grundskolan och på gymnasiet.

Besöksadresser:
Näringslivets Hus, Ölandsgatan 6, Falun och CoSpace, Sveagatan 6, Borlänge

Postadress:
Box 1958, 791 19 Falun

KONTAKTPERSONER

Thomas Agneteg
Regionchef
Ulf Thored
Projektledare
Ellen Räihä
Föräldraledig
Minna Smångs
Projektledare

Styrelse

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.