Ung Företagsamhet i Dalarna

Vi arbetar varje dag för att unga i Dalarna ska se och förstå sin företagsamhet. Vi gör det genom att utbilda i entreprenörskap, både på grundskolan och på gymnasiet.
Besöksadress: Näringslivets Hus, Ölandsgatan 6, Falun och CoSpace, Sveagatan 6, Borlänge

Välkommen till UF Dalarna!

Nu är UF-året 20/21 inne i andra halvlek.

Under hösten har 936 UF-företagare startat 349 UF-företag runt om i Dalarna. Du hittar dem alla på ungforetagsamhet.se/alla uf-företag. Och nu finns de även i UF Gallerian där du enkelt kan shoppa alla deras produkter.

Vinnare i Årets affärsplan i Dalarna blev Goda Mål UF från VBU i Ludvika. Se prisutdelningen på vår FaceBook-sida.

SM-GULD! I årets första nationella tävling blev det ett SM-guld till Dalarna. Vinnare i Årets Webbsajt är ECObox UF på Malung-Sälens gymnasieskola.

De lokala tävlingarna Årets UF-företag i kommunen är nu avgjorda och 10 lokala mästare har utsetts runt om i Dalarna. De och 23 andra UF-företag är nu kvalificerade till den regionala tävlingen Årets UF-företag i Dalarna

Hela Dalamästerskapen med 10+2 tävlingar blir digitalt. Kvaltävlingar 24 mars och finaler 25 mars. Vilka som tar alla priser och SM-platserna ser du på den livesända prisutdelningen 15.00 25 mars. Två av priserna går till Årets UF-lärare och Årets UF-skola, du är mycket välkommen att nominera dina favoriter till dessa utmärkelser.

Snöiga hälsningar
från oss på 
UF Dalarna

UF-produkter från Dalarna

Här hittar du produkter från UF-företag i hela Dalarna. Klicka på "Visa mer" för att se hela UF Gallerian.

DU KAN GÖRA SKILLNAD

Fyra smarta sätt att investera i Dalarnas framtid

Om Ung Företagsamhet Dalarna

Vi arbetar varje dag för att unga i Dalarna ska se och förstå sin företagsamhet. Vi gör det genom att utbilda i entreprenörskap, både i grundskolan och på gymnasiet.

Besöksadresser:
Näringslivets Hus, Ölandsgatan 6, Falun och CoSpace, Sveagatan 6, Borlänge

Postadress:
Box 1958, 791 19 Falun

KONTAKTPERSONER

Thomas Agneteg
Regionchef
Ulf Thored
Projektledare
Ellen Räihä
Föräldraledig
Minna Smångs
Projektledare

Styrelse

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.