Ung Företagsamhet i Dalarna

Vi arbetar varje dag för att unga i Dalarna ska se och förstå sin företagsamhet. Vi gör det genom att utbilda i entreprenörskap, både på grundskolan och på gymnasiet.
Besöksadress: Näringslivets Hus, Ölandsgatan 6, Falun och CoSpace, Sveagatan 6, Borlänge

Välkommen till UF Dalarna och läsåret 21/22!

Nu har årets UF-företag startat. Runt om i Dalarna har över 350 UF-företag startats av över 1.000 UF-företagare. Och fler blir det varje dag. Vi hoppas de kan komma ut och möta sina kunder IRL under året, bl.a på våra mässor.

Sveriges största Draknäste och Årets Pitch

Onsdag den 13 oktober genomförde vi Sveriges största Draknäste.  252 UF-företag runt om i hela Dalarna deltog i draknästet. Några skolor hade sina draknästen någon dag innan. 

Under draknästet startade även tävlingen Årets pitch. En vinnare i varje draknäste gick till semifinal och nu har sex finalister utsetts. Finalen sker 18 okt och vinnarna presenteras hos Sparbankstiftelsens Daladagen 20 okt.

Rådgivare

Alla UF-företag ska ha en rådgivare utifrån som kan stötta dem under sin resa. Så du som kan ge några ungdomar hjälp på vägen kan anmäla dig till vår Rådgivarmatchning här. Där kan UF-företagen kontakta dig för ett samarbete. Självklart kan du även kontakta UF-företagen eller skolorna direkt för att bli rådgivare.

Mässor

Vi hoppas att pandemin fortsätter lugnar ner sig och att alla restriktionerna upphör. Vi siktar på ett 10-tal lokala mässor i början av februari och vår stora regionala mässa 31 mars, förhoppningsvis i Kupolen. Du kan även shoppa från UF-företagen via vår webb och UF Gallerian när de kommer i gång.

 

Blåsiga hälsningar
från oss på 
Ung Företagsamhet Dalarna

men tänk på att det är i motvind som draken lyfter.

DU KAN GÖRA SKILLNAD

Fyra smarta sätt att investera i Dalarnas framtid

Diamantpartners i Dalarna

Om Ung Företagsamhet Dalarna

Vi arbetar varje dag för att unga i Dalarna ska se och förstå sin företagsamhet. Vi gör det genom att utbilda i entreprenörskap, både i grundskolan och på gymnasiet.

Besöksadresser:
Näringslivets Hus, Ölandsgatan 6, Falun och CoSpace, Sveagatan 6, Borlänge

Postadress:
Box 1958, 791 19 Falun

KONTAKTPERSONER

Thomas Agneteg
Regionchef
Ulf Thored
Projektledare
Ellen Räihä
Projektledare
Minna Smångs
Projektledare

Styrelse

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.