Bli medlem

På den här sidan kan du läsa mer om att bli medlem i Ung Företagsamhet. Om du istället vill registrera dig på sajten som elev, lärare eller alumn klicka här!

Om du vill lämna in en intresseanmälan för att vara rådgivare åt ett UF-företag klicka här!

Som medlem i Ung Företagsamhet så tar du aktivt ställning för att entreprenörskap i skolan behövs, ju tidigare desto bättre. Du visar att du tror på vår verksamhetsidé och vill att fler unga ska få möjlighet att växa genom Ung Företagsamhet.

Påverka oss
När du blir medlem kommer du få möjlighet att göra din röst hörd på föreningsstämman och påverka föreningens inriktning framåt tillsammans med resten av medlemsgrupperna (elever, lärare, rådgivare och alumner).

Ta ställning för fler företagare. och fler företagsamma människor

Du kommer även få inbjudningar till event där elever, lärare och alumner deltar, såsom till exempel mässor och mingel. Du får helt enkelt vara en del av organisationen och göra skillnad även inifrån.

Häng med familjen
Föreningen Ung Företagsamhet välkomnar alla som har eller har haft en koppling till organisationen. Den kan vara genom styrelse- eller valberedningsarbete, genom partnerskap på ett företag eller organisation som du arbetar/arbetat på. Du kan även vara en anställd eller före detta anställd, en trogen leverantör av tjänster till oss. Kort sagt, någon som på ett personligt plan har haft med oss att göra och vill hänga kvar i familjen.  Medlemskapet är personligt, kostnadsfritt och förnyas årligen.  

Ta ställning redan idag!

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.