Ung Företagsamhet i Fyrbodal

Vi arbetar varje dag för att unga i Fyrbodal ska se och förstå sin företagsamhet. Vi gör det genom att utbilda i entreprenörskap.
Besöksadress: Åkerssjövägen 10, Trollhättan

Vilken mässa och vilka mästerskap! 

I torsdags var det äntligen dags för UF-mässan att öppna sina dörrar för utställare, jurygrupper och besökare. 2500 personer besökte Nova Arena denna dag och tillsammans skapade man en väldigt fin mässa som i sig manifesterar det ungdomligt positiva entreprenörskap som UF-företagande de facto innebär! 

ERBJUDANDEN

Erbjudande på företagskonto m.m. hos Swedbank

Få ordning på UF-företagets pengar, inbetalningar och utbetalningar - och passa på att lära er hantera en internetbank. Swedbank erbjuder alla UF-företag en kostnadsfri internetbank. Läs mer nedan!

Gratis UF-paket från Visma

Ta ditt UF-företag till en ny nivå med Visma! Visma erbjuder digitala affärssystem för bokföring, redovisning mm men låter också UF-företag bygga egen webbshop helt kostnadsfritt. Lärare har tillgång till support och får använda Visma i undervisningen - ett utmärkt erbjudande för alla som jobbar med UF-företagande, företagsekonomi, entreprenörskap osv.

MED STÖD FRÅN

Som partner till UF Fyrbodal kan du göra skillnad:

VAR MED OCH BYGG FYRBODALS FRAMTID

Om Ung Företagsamhet Fyrbodal

UF Fyrbodal är en ideell förening som jobbar för att fler elever i grund- och gymnasieskolan ska få jobba med entreprenörskap. Vi driver dessutom utvecklingsprojekt kring entreprenörskap genom Fyrbodals Kommunalförbund, Västra Götalandsregionen och Interreg med stöd av flera privata aktörer och stiftelser. Har du vägarna förbi UF-kontoret? Kom in och säg hej! Ibland är vi ute på skolbesök och möten, så slå oss gärna en signal i förväg för att se att vi är på plats. Tillsammans med flera andra spännande företag och organisationer finns vi på Innovatumområdet i Trollhättan.

Besöksadress:
Åkerssjövägen 10, Trollhättan

Postadress:
Åkerssjövägen 10, Trollhättan

KONTAKTPERSONER

Johan Sandahl
Regionchef
Linn Fritzwik
Projektledare
Kontakta mig om:
Om du har frågor om gymnasiet och UF-företagande!
Magnus Ring
Projektledare
Kontakta mig om:
Gymnasieskolan OCH grundskolan.
Nora Kärnestedt
Skolinspiratör

Styrelse

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.