Ung Företagsamhet i Fyrbodal

Vi arbetar varje dag för att unga i Fyrbodal ska se och förstå sin företagsamhet. Vi gör det genom att utbilda i entreprenörskap.
Besöksadress: Åkerssjövägen 10, Trollhättan

Including You UF - Årets UF-företag!

-  E-week avslutades med livesänd prisutdelning.

Including You UF från Birger Sjöberggymnasiet, Vänersborg, är Årets UF-företag i Fyrbodal. Det stod klart efter UF Fyrbodals livesända prisutdelning, som fick avsluta E-week för de över 900 gymnasieeleverna i Fyrbodal. Kvällen leddes av Erik Torstensson och priser hamnade i många av Fyrbodals kommuner. Nu kan du se prisutdelningen i efterhand, via TTELAs sida, här  eller för dig med inlogg på ungforetagsamhet.se här!. Du läser mer om alla pristagare och motiveringar genom att klicka nedan.

Event

UF-produkter från Fyrbodal!

Här hittar du produkter från hela Fyrbodal! ("Visa mer" för att se FLER!)
Fyrbodal - Mat & dryck
Thank God Its Friday UF
45 kr per påse
Fyrbodal - Sport & fritid
FreshBag UF
249 kr
Fyrbodal - Mode & design
Rare UF
80 kr

ERBJUDANDEN

Erbjudande på företagskonto m.m. hos Swedbank

Få ordning på UF-företagets pengar, inbetalningar och utbetalningar - och passa på att lära er hantera en internetbank. Swedbank erbjuder alla UF-företag en kostnadsfri internetbank. Läs mer nedan!

Gratis UF-paket från Visma

Ta ditt UF-företag till en ny nivå med Visma! Visma erbjuder digitala affärssystem för bokföring, redovisning mm men låter också UF-företag bygga egen webbshop helt kostnadsfritt. Lärare har tillgång till support och får använda Visma i undervisningen - ett utmärkt erbjudande för alla som jobbar med UF-företagande, företagsekonomi, entreprenörskap osv.

MED STÖD FRÅN

DU KAN GÖRA SKILLNAD

Fyra smarta sätt att stödja Fyrbodals framtid

Om Ung Företagsamhet Fyrbodal

UF Fyrbodal är en ideell förening som jobbar för att fler elever i grund- och gymnasieskolan ska få jobba med entreprenörskap. Vi driver dessutom utvecklingsprojekt kring entreprenörskap genom Fyrbodals Kommunalförbund, Västra Götalandsregionen och Interreg med stöd av flera privata aktörer och stiftelser. Har du vägarna förbi UF-kontoret? Kom in och säg hej! Ibland är vi ute på skolbesök och möten, så slå oss gärna en signal i förväg för att se att vi är på plats. Tillsammans med flera andra spännande företag och organisationer finns vi på Innovatumområdet i Trollhättan.

Besöksadress:
Åkerssjövägen 10, Trollhättan

Postadress:
Åkerssjövägen 10, Trollhättan

KONTAKTPERSONER

Johan Sandahl
Regionchef
Linn Fritzwik
Projektledare
Magnus Ring
Projektledare
Oliver Bergwerf
Projektledare

Styrelse

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.