Ung Företagsamhet i Fyrbodal

Vi arbetar varje dag för att unga i Fyrbodal ska se och förstå sin företagsamhet. Vi gör det genom att utbilda i entreprenörskap.
Besöksadress: Åkerssjövägen 20, Trollhättan

Rekordmånga UF-företagare i Fyrbodal!

- Men fortfarande många som inte får chansen.

Aldrig tidigare har det varit över 900 UF-företagare i Fyrbodal, och läsåret 2020/2021 blir alltså ett rekordår.
- Det är naturligtvis mycket glädjande, konstaterar Johan Sandahl (regionchef, UF Fyrbodal), men påminner samtidigt om vikten av att alla skolelever – i likvärdighetens namn – borde få chansen; i dag är det ca 70 % av gymnasieeleverna som inte får möjlighet att starta UF-företag på gymnasiet. Läs UF Fyrbodals debattartikel på ämnet i  TTELA här

 

Senaste nytt

UF-produkter från Fyrbodal!

Här hittar du produkter från hela Fyrbodal! ("Visa mer" för att se FLER!)
Fyrbodal - Mode & design
Speculoo UF
149kr
Fyrbodal - Mat & dryck
Easy Bake UF
70 sek

ERBJUDANDEN

Erbjudande på företagskonto m.m. hos Swedbank

Få ordning på UF-företagets pengar, inbetalningar och utbetalningar - och passa på att lära er hantera en internetbank. Swedbank erbjuder alla UF-företag en kostnadsfri internetbank. Läs mer nedan!

Gratis UF-paket från Visma

Ta ditt UF-företag till en ny nivå med Visma! Visma erbjuder digitala affärssystem för bokföring, redovisning mm men låter också UF-företag bygga egen webbshop helt kostnadsfritt. Lärare har tillgång till support och får använda Visma i undervisningen - ett utmärkt erbjudande för alla som jobbar med UF-företagande, företagsekonomi, entreprenörskap osv.

MED STÖD FRÅN

DU KAN GÖRA SKILLNAD

Fyra smarta sätt att stödja Fyrbodals framtid

Om Ung Företagsamhet Fyrbodal

UF Fyrbodal är en ideell förening som jobbar för att fler elever i grund- och gymnasieskolan ska få jobba med entreprenörskap. Vi driver dessutom utvecklingsprojekt kring entreprenörskap genom Fyrbodals Kommunalförbund, Västra Götalandsregionen och Interreg med stöd av flera privata aktörer och stiftelser. Har du vägarna förbi UF-kontoret? Kom in och säg hej! Ibland är vi ute på skolbesök och möten, så slå oss gärna en signal i förväg för att se att vi är på plats. Tillsammans med flera andra spännande företag och organisationer finns vi på Innovatumområdet i Trollhättan.

Besöksadress:
Åkerssjövägen 10, Trollhättan

Postadress:
Åkerssjövägen 10, Trollhättan

KONTAKTPERSONER

Johan Sandahl
Regionchef
Linn Fritzwik
Projektledare
Magnus Ring
Projektledare
Oliver Bergwerf
Projektledare

Styrelse

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.