Ung Företagsamhet i Fyrbodal

Vi arbetar varje dag för att unga i Fyrbodal ska se och förstå sin företagsamhet. Vi gör det genom att utbilda i entreprenörskap.
Besöksadress: Åkerssjövägen 20, Trollhättan

FruitGuard UF - Årets UF-företag!

- och nu har de tävlat i SM!

På kort varsel ställdes Entreprenörskap på Riktigt-mässan om till en tävlingsdag där elever på plats - och via länk - gjorde upp i de olika tävlingskategorierna. Allra bäst lyckades FruitGuard UF, Strömstad Gymnasium, som vann det prestigefulla priset: Årets UF-företag. Den 19 maj tävlade de tillsammans med sju andra UF-företag från Fyrbodal i SM i UF-företagande, och även om det inte blev något SM-medaljregn över Väst är vi mycket stolta över dessa duktiga nyblivna entreprenörer!

UF Fyrbodals pokal till Årets UF-företag blir kvar i Strömstad (förra året vann SeaTea UF) ytterligare ett år i och med FruitGuard UF:s seger i går. FruitGuard UF erbjuder en produkt som ger dina frukter och grönsaker längre hållbarhetstid och de har fått bra snurr på sin verksamhet. Hållbarhet i fokus alltså! FruitGuard UF drivs av Calle Mattsson, Sofia  Waldersnes och Nils Hilmersson - STORT grattis till er och hela Strömstad Gymnasium! 

Vinnarna från vår tävlingsdag tävlade den 19 maj i SM i UF-företagande och de åtråvärda priserna delades ut i en TV-sänd prisutdelning där kända och framgångsrika entreprenörer (t ex Margeaux Dies) var med via länk. Prins Daniel gratulerade också alla SM-tävlande UF-företag och pratade om vikten av att våga satsa och prova sitt entreprenörskap. Då prisutdelningen var ett digitalt arrangemang fick våra SM-tävlande UF-företag följa sändningen hemifrån, och Swedbank bjöd både elever och lärare på take-away-gala-middag. Snyggt Swedbank!

Nedan kan du läsa mer om vinnarna i vår "omställda" mässa - som blev en Tävlingsdag istället.

Event

UF-kickoff 2020!
Datum:
Plats: På nätet. Digitala möten, skärm-till-skärm, via videolänk.
Region: Fyrbodal

ERBJUDANDEN

Erbjudande på företagskonto m.m. hos Swedbank

Få ordning på UF-företagets pengar, inbetalningar och utbetalningar - och passa på att lära er hantera en internetbank. Swedbank erbjuder alla UF-företag en kostnadsfri internetbank. Läs mer nedan!

Gratis UF-paket från Visma

Ta ditt UF-företag till en ny nivå med Visma! Visma erbjuder digitala affärssystem för bokföring, redovisning mm men låter också UF-företag bygga egen webbshop helt kostnadsfritt. Lärare har tillgång till support och får använda Visma i undervisningen - ett utmärkt erbjudande för alla som jobbar med UF-företagande, företagsekonomi, entreprenörskap osv.

MED STÖD FRÅN

DU KAN GÖRA SKILLNAD

Fyra smarta sätt att stödja Fyrbodals framtid

Bli partner

Om Ung Företagsamhet Fyrbodal

Lorem ipsum ror mintioribero expelestium quamus ex evelici endio. Itatis voluptatet aligeni officip iditiatur aut dent ipitatetur sim ipiet qui oditibusam, expli odit inctem et aliquatem quatis id quia pra nobitiscia es consecus aut int.

Besöksadress:
Åkerssjövägen 20, Trollhättan

Postadress:
Åkerssjövägen 20, Trollhättan

KONTAKTPERSONER

Johan Sandahl
Regionchef
Linn Fritzwik
Projektledare
Magnus Ring
Projektledare
Oliver Bergwerf
Projektledare

Styrelse

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.