Ung Företagsamhet i Fyrbodal

Vi arbetar varje dag för att unga i Fyrbodal ska se och förstå sin företagsamhet. Vi gör det genom att utbilda i entreprenörskap.
Besöksadress: Åkerssjövägen 20, Trollhättan

UF-företag & coacher i 250 möten!

-  kickoffen funkade fint - även i digital form!

Ett nytt spännande UF-år har rullat igång och affärsidéer utvecklas nu i massa affärsplaner runt om i Fyrbodal. Under oktober månad arrangerade UF kickoffer runt om i Fyrbodal vilket i praktiken innebar att UF-företag mötte näringslivsrepresentanter i smått fantastiska 250 möten!

UF Fyrbodals kickoffer brukar traditionellt innebära en bra möjlighet för UF-företagen att få coachning i sitt företagande av representanter för det lokala näringslivet i fysiska möten. I Corona-tider får man dock tänka om men kickoffen  - med alla sina möten - genomfördes ändå, fast digitalt, via videolänk (och när tekniken strejkande: via facetime och telefon).

Att få rådgivning - tidigt i processen - är väldigt nyttigt för UF-företagen på många olika sätt. De skaffar sig kontakter, de får förbereda en presentation för vuxna de tidigare inte träffat, de får konkreta råd och utvecklande frågor från vuxna med erfarenhet osv. STORT tack till alla coacher som ställde upp dessa kickoffdagar. Tack för att ni ger tillbaka till den nya generationen.

Senaste nytt

ERBJUDANDEN

Erbjudande på företagskonto m.m. hos Swedbank

Få ordning på UF-företagets pengar, inbetalningar och utbetalningar - och passa på att lära er hantera en internetbank. Swedbank erbjuder alla UF-företag en kostnadsfri internetbank. Läs mer nedan!

Gratis UF-paket från Visma

Ta ditt UF-företag till en ny nivå med Visma! Visma erbjuder digitala affärssystem för bokföring, redovisning mm men låter också UF-företag bygga egen webbshop helt kostnadsfritt. Lärare har tillgång till support och får använda Visma i undervisningen - ett utmärkt erbjudande för alla som jobbar med UF-företagande, företagsekonomi, entreprenörskap osv.

MED STÖD FRÅN

DU KAN GÖRA SKILLNAD

Fyra smarta sätt att stödja Fyrbodals framtid

Om Ung Företagsamhet Fyrbodal

Lorem ipsum ror mintioribero expelestium quamus ex evelici endio. Itatis voluptatet aligeni officip iditiatur aut dent ipitatetur sim ipiet qui oditibusam, expli odit inctem et aliquatem quatis id quia pra nobitiscia es consecus aut int.

Besöksadress:
Åkerssjövägen 20, Trollhättan

Postadress:
Åkerssjövägen 20, Trollhättan

KONTAKTPERSONER

Johan Sandahl
Regionchef
Linn Fritzwik
Projektledare
Magnus Ring
Projektledare
Oliver Bergwerf
Projektledare

Styrelse

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.