Bli gåvogivare

Alla gåvor är viktiga för att Ung Företagsamhet ska kunna fortsätta verka i hela Sverige. Du kan bli en enskild gåvogivare, antingen för en engångsinsättning eller för löpande insättningar. För att donera en gåva till Ung Företagsamhets verksamhet kan du antingen kontakta Petra Peters, finansieringsansvarig på Ung Företagsamhet i Sverige, eller donera via bankgiro eller Swish:

Bankgironummer: 5547-6089

Märk inbetalningen "Gåva" samt ditt namn och kontaktuppgifter eller e-postadress.

Swish: 123 014 91 95

Du kan också stödja en specifik region. Du hittar respektive regions bankuppgifter här. Märk inbetalningen med "Gåva" samt ditt namn och kontaktuppgift eller e-postadress.

Postadress: Ung Företagsamhet i Sverige, Box 5501, 114 85 Stockholm
Besöksadress: Storgatan 19, 114 85 Stockholm
Levaransadress Skeppargatan 37, 114 52 Stockholm

Tove Söderström
Partneransvarig
Kontakta mig om:
du har frågor om företagssamarbeten, partnerskap eller om du vill stödja och engagera dig.

En del av JA World Wide

Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation och är en del av globala Junior Achievement (JA World Wide). Vår organisation finns i 122 länder.

Sedan 1980 har vi utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom utbildningen UF-företagande. Vi finns över hela Sverige, från norr till söder, genom ett nationellt kansli och många lokala föreningar. Sedan 2010 arbetar vi även på grundskolan.

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.