Ung Företagsamhet i Kronoberg

Vi arbetar varje dag för att unga i Kronoberg ska se och förstå sin företagsamhet. Vi gör det genom att utbilda i entreprenörskap.
Besöksadress: Södra Järnvägsgatan 4a, Växjö

INSPIRATIONSFÖRELÄSNING x EMMA EKAREMÅL

Tillsammans med Emma Ekaremål inspirerar Tea och Felicia elever som ska driva UF-företag 21/22. Under knappa halvtimmen får eleverna tips på allt i från hur man kommer på en affärsidé till hur man på bästa sätt sätter ihop ett bra team.

Du ser föreläsningen via länken nedan. Visas helst innan sommaren.

 

Senaste nytt

Event

Här hittar du som partner information

FÖR DIG SOM PARTNER I KRONOBERG

Nätverkande som ger effekt

Boosta din utveckling tillsammans med UF-almni

Roliga och spännande lektioner

Vi gör skillnad redan på grundskolan

MED STÖD FRÅN

ERBJUDANDEN

Gratis UF-paket från Visma

Visma erbjuder Sveriges UF-företagare en kanonstart på UF-året. Du och ditt UF-företag kan snabbt och enkelt komma i gång med försäljning i din egen nätbutik/hemsida och sköta bokföringen på Mac, PC och surfplatta – helt gratis! 

Företagskonto hos Swedbank

UF-företag i länet har genom Swedbank och Sparbanken Eken möjlighet att öppna ett bankkonto. Läs mer här hur du öppnar ett konto. 

Erbjudande från Fortnox

Driver du ett UF-företag eller är du på väg att startaett? Fortnox vill ge dig och ditt UF-företag de bästaförutsättningar för ett lyckat UF-år. Därför får du somUF-företagare använda alla Fortnox programvaror– helt utan kostnad!

KONTAKTPERSONER

Veronica Anderberg
Projektledare
Kontakta mig om:
Du är lärare, skolledare eller Syv och vill veta mer om entreprenörskap på gymnasiet & grundskolan.

Om Ung Företagsamhet Kronoberg

Ung Företagsamhet är en ideell, partipolitiskt obunden förening vars syfte är att samverka med skolan för att införa företagsamhet och ett engagerat näringsliv i det svenska utbildningssystemet. Genom sina utbildningar ger Ung Företagsamhet barn och unga möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap

Besöksadress:
Södra Järnvägsgatan 4a, Växjö

Postadress:
Södra Järnvägsgatan 4a, 352 34 Växjö

Styrelse

Väx med UF alumni

UF ALUMNI

UF alumni ger dig personlig utveckling, drivkraft att växa och ett unikt kontaktnät inom näringslivet och bland andra drivna unga personer. Medlemskapet är gratis och du bjuds in till spännande aktiviteter.
Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.