Ung Företagsamhet i Kronoberg

Vi arbetar varje dag för att unga i Kronoberg ska se och förstå sin företagsamhet. Vi gör det genom att utbilda i entreprenörskap.
Besöksadress: Södra Järnvägsgatan 4a, Växjö

Entreprenörskap på riktigt 2020

Den 19 mars 2020 är det dags för Entreprenörskap på riktigt i Älmhult - Kronobergs mässa med unga företagare.

För tredje året i rad är mässan ett samarbete mellan Ung Företagsamhet Kronoberg, IKEA AB och Älmhults Kommun. Över 120 företag kommer ställa ut med sina affärsidéer, sälja sin produkt eller tjänst men också tävla i olika kategorier.   

 

Senaste nytt

Event

DU KAN GÖRA SKILLNAD

Tre sätt att stödja framtidens entreprenörer

Bli partner

Nätverkande som ger effekt

Boosta din utveckling tillsammans med UF-almni
Läs mer & bli alumn

Roliga och spännande lektioner

Vi gör skillnad redan på grundskolan
Läs mer

ERBJUDANDEN

Gratis UF-paket från Visma

Visma erbjuder Sveriges UF-företagare en kanonstart på UF-året. Du och ditt UF-företag kan snabbt och enkelt komma i gång med försäljning i din egen nätbutik/hemsida och sköta bokföringen på Mac, PC och surfplatta – helt gratis! 

Företagskonto hos Swedbank

UF-företag i länet har genom Swedbank och Sparbanken Eken möjlighet att öppna ett bankkonto. Läs mer här hur du öppnar ett konto. 

Erbjudande från Fortnox

Driver du ett UF-företag eller är du på väg att startaett? Fortnox vill ge dig och ditt UF-företag de bästaförutsättningar för ett lyckat UF-år. Därför får du somUF-företagare använda alla Fortnox programvaror– helt utan kostnad!

KONTAKTPERSONER

Sara Almkvist
Regionchef
Martin Augustine
Kommunikationsansvarig
Tea Karahalilovic
Skolinspiratör
Veronica Ingolf
Projektledare
Felicia Hagelberg
Skolinspiratör

Om Ung Företagsamhet Kronoberg

Ung Företagsamhet är en ideell, partipolitiskt obunden förening vars syfte är att samverka med skolan för att införa företagsamhet och ett engagerat näringsliv i det svenska utbildningssystemet. Genom sina utbildningar ger Ung Företagsamhet barn och unga möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap

Besöksadress:
Södra Järnvägsgatan 4a, Växjö

Postadress:
Södra Järnvägsgatan 4a, 352 34 Växjö

Styrelse

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.