Bli partner

Investera i Ung Företagsamhet

Tillsammans bygger vi Sveriges framtid

Ditt engagemang är en viktig pusselbit för att fler ungdomar ska få chansen att välja sin egen framtid. Partnerskapet hos Ung Företagsamhet är ett varumärkesstärkande ställningstagande. Hur stor skillnad vill du göra? 

Vill du etablera en relation till framtidens ledare och entreprenörer?

Varje år genomför en tredjedel av alla Sveriges gymnasieelever ett år som UF-företagare. Dessa ungdomar har senare större benägenhet att bli chefer, driva företag och har dessutom en högre lön än genomsnittet.

För ett slagkraftigt Sverige även i framtiden!

Som partner till Ung Företagsamhet säkerställer du att Sverige är mer och bättre rustat för framtiden. Vi verkar och utbildar för en framtid med fler företag, mindre arbetslöshet och en levande landsbygd.

Är ditt företag på jakt efter framtidens arbetskraft?

Som partner till Ung Företagsamhet bidrar du till ett större sammanhang och ökad samhällsnytta. Du får jobba med ungdomar med både intraprenöriella och entreprenöriella förmågor.

Ingå i ett nätverk med marknadsledande företag som satsar framåt

Bland våra befintliga partners hittar du marknadsledande företag inom sin bransch. Vill ni också vara en del av detta nätverk med fokus på en ännu mer framgångsrik framtid?

Ta reda på vad framtiden efterfrågar, redan idag!

Som partner till Ung Företagsamhet kan du samarbeta med Sveriges mest potenta framtida målgrupp och säkerställa att du gör rätt val och utveckling för framtiden. Ingå nya samarbeten, se nya möjligheter och förstå framtiden - redan nu.

KONTAKTA MIG OM PARTNERSKAP

Tove Söderström
Partneransvarig
Kontakta mig om:
du har frågor om företagssamarbeten, partnerskap eller om du vill stödja och engagera dig.

Erik Fjellborg, Quinyx

"När skolan erbjöd att starta ett UF-företag kändes det klockrent"

Ung Företagsamhet skapar starka företagare och entreprenörer - några av våra alumner är grundare av Consector bank, Herobility, Daniel Wellington, Macacos Superfruit, Laget.se, Rapunzel of Sweden och Truecaller. Bidra idag till en utbildning som ger resultat och gör skillnad, på riktigt.