Investera i Norrbottens framtid

Var med och påverka framtiden i Norrbotten genom Ung Företagsamhet

Ung Företagsamhet Norrbotten finansieras av privata näringslivet och offentlig sektor. Desto fler som vill vara med och satsa på Ung Företagsamhet - desto mer entreprenörskap i Norrbottens skolor. Vi är en samhällsaktör som gör skillnad på riktigt. Hur stor skillnad vill du göra?

Forskning visar att kommuner som arbetar strategiskt med näringslivsutveckling och samarbetar med Ung Företagsamhet skapar fler jobb och bidrar till att invånarna stannar kvar eller flyttar tillbaka till sin hemkommun i högre utsträckning. UF-företagare startar dessutom företag i större utsträckning senare i livet, anställer fler personer i sina företag, har högre omsättning och längre livslängd på sina företag än de som inte har drivit UF-företag.

Vill du etablera en relation till framtidens ledare och entreprenörer?

Varje år genomför en tredjedel av alla Sveriges gymnasieelever ett år som UF-företagare. Dessa ungdomar har senare större benägenhet att bli chefer, driva företag och har dessutom en högre lön än genomsnittet.

För ett slagkraftigt Sverige även i framtiden!

Som partner till Ung Företagsamhet säkerställer du att Sverige är mer och bättre rustat för framtiden. Vi verkar och utbildar för en framtid med fler företag, mindre arbetslöshet och en levande landsbygd.

Är ditt företag på jakt efter framtidens arbetskraft?

Som partner till Ung Företagsamhet bidrar du till ett större sammanhang och ökad samhällsnytta. Du får jobba med ungdomar med både intraprenöriella och entreprenöriella förmågor.

Ingå i ett nätverk med marknadsledande företag som satsar framåt

Bland våra befintliga partners hittar du marknadsledande företag inom sin bransch. Vill ni också vara en del av detta nätverk med fokus på en ännu mer framgångsrik framtid?

Ta reda på vad framtiden efterfrågar, redan idag!

Som partner till Ung Företagsamhet kan du samarbeta med Sveriges mest potenta framtida målgrupp och säkerställa att du gör rätt val och utveckling för framtiden. Ingå nya samarbeten, se nya möjligheter och förstå framtiden - redan nu.
861
UF-elever
334
UF-företag
14
UF-skolor
35
Aktiva grundskolor
350
Registrerade lärare på grundskolan

Diamantpartners

Bronspartners

Kommunpartners

KONTAKTA OSS

Carolina Heimdahl
Regionchef
Kontakta mig om:
Vår verksamhet och effekterna av entreprenörskap i skolan samt om du vill stödja vår verksamhet.
My Bergström
Projektledare
Kontakta mig om:
Du är verksam på gymnasiet eller har frågor kring UF-företagande. Rådgivarrollen & Mässan 2024.