Investera i Västernorrlands framtid

Som partner är du med och investerar i att Västernorrlands barn och ungdomar ska få utveckla sitt entreprenörskap och sin företagsamhet. Varje år utbildar vi ca 10 000 grundskoleelever och över 1000 gymnasieelever i Västernorrland genom våra läromedel och koncept. En viktig satsning för att fler företag ska bildas och fler företagsamma medarbetare kommer ut på arbetsmarknaden.

Ung Företagsamhet Västernorrland

Forskning visar att kommuner som arbetar strategiskt med näringslivsutveckling och samarbetar med Ung Företagsamhet skapar fler jobb och bidrar till att invånarna stannar kvar eller flyttar tillbaka till sin hemkommun i högre utsträckning. UF-företagare startar dessutom företag i större utsträckning senare i livet, anställer fler personer i sina företag, har högre omsättning i sina och längre livslängd på sina företag än de som inte har drivit UF-företag.

 

Ung Företagsamhet Västernorrland

Som partner till Ung Företagsamhet Västernorrland säkerställer ni att Västernorrland är bättre rustat för framtiden. Vi verkar och utbildar för en framtid med fler företag, mindre arbetslöshet och en levande landsbygd. Genom att bli partner möjliggör ni att fler elever får möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap. 

TILLSAMMANS GÖR VI SKILLNAD, PÅ RIKTIGT!

GULDPARTNERS I VÄSTERNORRLAND

SILVERPARTNERS I VÄSTERNORRLAND

BRONSPARTNERS I VÄSTERNORRLAND

pewe

OFFENTLIGA PARTNERS

Maria Nyberg SCA
SKIFU
Marie Lundin EY

UF-SKOLOR

Elin Andersson
Regionchef, Västernorrland
Kontakta mig om:
Du vill veta mer om organisationen Ung Företagsamhet och om hur du kan stötta vår verksamhet.
Wilma Grönblad
Projektledare, Västernorrland
Kontakta mig om:
Du har frågor gällande event och projekt i Västernorrland eller har frågor om våra partnerskap.