• Avveckling och uppladdning av årsredovisning

  Halland Detta läsår har Ung Företagsamhet i Sverige tagit ett miljömedvetet och modernt tänk gällande årsredovisningen. I år ska UF-företagen ladda upp årsredovisningen i pdf-format i inloggat läge på hemsidan. Årsredovisningen ska vara uppladdad senast fredag 23 maj. Att ladda upp årsredovisningen är obligatoriskt för att erhålla ett intyg.
 • Trönningeskolan besökte HMS

  Halland Samarbetet mellan skolan och HMS startade i höstas när Trönningeskolan fick ta emot två stycken klassuppsättningar av vårt utbildningsmaterial Se Möjligheterna av HMS. I samarbetet ingick att arbeta med koncepten samt lära sig mer om företaget HMS. Torsdagen den 3e april var det dags för eleverna att besöka HMS i Halmstad under en heldag och vi var med.
 • SM-panelen 2014

  Halland Tisdagen den 8 april samlades alla elva halländska UF-Företag som ska med till SM i Stockholm. UF-företagen var där för att pitcha sina affärsidéer inför en panel bestående av Xhejrane Zeqiraj UF-alumn och styrelseledamot i Ung Företagsamhet Halland, Alban Qitaku UF-alumn, Anita A’ son-Strandahl CONNECT Väst, Magdalena Johansson Almi och styrelseledamot i Ung Företagsamhet Halland och Johan Högberg Vertiseit. Panelen gav värdefulla tips, samt positiv och motiverade feedback. UF-Företagen hade 10 minuter på sig att framföra sina affärsidéer samt att beskriva utseendet av sin monter och därefter få feedback från panelen.
 • Tack för en fantastisk dag!

  Halland Våga Vara Egen 2014 är avslutad. Över 180 UF-företag med totalt 650 UF-elever från hela Halland ställde ut under torsdagens upplaga av Våga Vara Egen i Sparbankshallen, Varberg. Under invigning och avslutning delades inte mindre än 10 priser ut.
 • UF-företag ställde ut på Tillväxtdagen

  Halland Under årets upplaga av Tillväxtdagen i Halland fick 11 UF-företag från Halmstad genom Made By Halmstad möjlighet att ställa ut på mässan. En välbesökt mässa och en perfekt övning och uppladdning inför Våga Vara Egen den 27e mars. Några av de som ställde ut var Cable Mate UF, Ljusali UF, All Together UF, Stay Fresh UF och Get Grip UF.
 • Månadens UF-företag - Mars

  Halland Månadens UF-företag är Pure Magic UF.
 • UF-företag ställde ut på Seniormässan

  Halland UF-företag från Peder Skrivares skola i Varberg fick under torsdagen vara med på Varberg Events seniormässa i Sparbankshallen. Målgruppen för mässan var personer som är 55+ och under dagen kunde de besöka över 80 utställare, lyssna på Thorleifs, dansa zumba och lyssna på föreläsningar. Dessutom kunde de shoppa loss hos de 10 UF-företagen som fanns på plats.
 • Månadens UF-företag - Februari

  Halland Sandra Larsson går sista året på Kattegattgymnsiet i Halmstad. Hon driver själv UF-företaget easy2slice UF där hon kommit på och tagit fram en nytt verktyg för att göra perfekt hasselbackspotatis. Dessutom är hon en av 15 i Sverige som gått vidare i tävlingen Årets Affärskreatör.
 • Draknäste på Sannarpsgymnasiet

  Halland Den 28 januari arrangerade UF-läraren Helena Andreasson på Sannarpsgymnasiet tillsammans med Anna Hammarlund på Made by Halmstad ett Draknäste för UF-företagen.
 • Välkommen Rebecca Bitto

  Halland Ida Thorén går snart på föräldraledighet och i veckan började vår nya tf Regionchef Rebecca Bitto.
 • Månadens UF-företag - Januari

  Halland Månadens UF-företag är Waterboost UF från Peder Skrivares skola i Varberg.

Pages