• Tillbaka efter semestern

  Halland Nu är semestern över och vi alla är tillbaka på UF-kontoret, fyllda med energi och laddade inför läsåret 14/15. Nu kör vi!
 • Vi önskar er alla en fantastisk sommar!

  Halland Vi är på semester och är åter tillbaka måndag 4 augusti.
 • Årets UF-lärare är Karl-Johan Karlsson från Falkenbergs gymnasieskola!

  Halland Årets UF-lärare i Halland är korad och finns i Falkenberg! En överaskad och otroligt glad Karl-Johan ”Karla” Karlsson tog emot priset på torget i Falkenberg i samband med att representanter från skolan deltagit på det sista kommunfullmäktigemötet inför sommaren.
 • Kattegattgymnasiet i Halmstad blev Årets UF-skola i Halland 2014

  Halland Stort grattis till Kattegattgymnasiet i Halmstad som i år kammade hem priset för Årets UF-skola i Halland.
 • Årets SM i UF-företagande är nu avgjort

  Halland Team Halland tog i år med sig en trupp på 11 UF-företag till SM i Stockholm som gick av stapeln den 26-27 maj. Dagarna innehöll monterbygge, invigning, mässdagar där det var fokus på sälj och marknadsföring men även mingel för att bredda sitt nätverk. Sist men inte minst toppades dagarna av galamiddag samt prisutdelning. Drygt 230 UF-företag från alla Sveriges 24 UF-regioner var representerade på mässan. På plats var cirka 750 utställande gymnasielever, lärare, partnerföretag från näringslivet, styrelsemedlemmar och hundratals besökare.
 • Woogles UF sätter Falkenberg på kartan

  Halland Stort grattis till Woogles UF från Falkenbergs gymnasieskola som tog hem första pris i årets monter under SM i UF-företagande 2014.
 • SM-uppladdning på Ästad Gård

  Halland I år tar Halland med sig en stor trupp upp till SM i Stockholm. För att skapa "team-känsla" träffades alla UF-företag den 7 maj på Ästad Gård för att delta i Fångarna på gården. Vår ambition med denna dag är att eleverna ska lära känna varandra och bonda, så att vi åker upp till Stockholm som ett enat lag. Väl på plats i Stockholm vill vi att eleverna ska finnas för varandra, stötta och peppa varandra även om de tävlar individuellt med sina UF-företag.
 • Innovation Camp Laholm

  Halland Den 29 april anordnades det hittills största Innovation Camp i Halland. 116 elever från årskurs två på Osbecksgymnasiet deltog i en kreativ workshop tillsammans med Ung Företagsamhet.
 • UF-kontoret on tour

  Halland Parallellt med att vi nu närmar oss slutet för UF-läsåret 2013/2014 påbörjar vi också planeringen inför läsåret 2014/2015 där vi ser fram emot att lära känna en ny härlig grupp av blivande entreprenörer. Lärare, tag chansen och boka in ett lektionsbesök från oss under maj/juni nu i år så berättar vi mer!
 • Välkommen Sofia Stenquist

  Halland UF-kontoret expanderar och vår nyaste medarbetare Sofia Stenquist, projektledare grundskola har nu börjat. Varmt välkommen Sofia!

Pages