Fri tillgång till Visma Spcs

Vad är det roligaste du vet? Alltså, det du brinner för på riktigt. Just den grejen kan vara fröet till din affärsidé! Tänk om din passion skulle få blomma ut och bli ännu mer än så. Ett företag och chansen att få förverkliga det du drömmer om. Vad stoppar dig, egentligen? Våra ekonomisystem hjälper hundratusentals företagare att leva ut sin passion. Det här med ekonomi har vi på Visma Spcs gjort ett bra tag, vilket betyder att vi haft tid att bli vassare än de flesta. För vår passion är att se fler drömmare, oavsett bakgrund och passion, starta nya företag.

Vi på Visma Spcs tycker det är viktigt med unga företagare och erbjuder dig som UF-alumn att använda vårt bokföringsprogram gratis i ett år samt möjligheten att skapa webshop och/eller website. Ta del av erbjudandet genom att logga in på Mina sidor.

Vi kan också tipsa dig om vår stora och omtyckta guide om att starta eget företag.

Om Visma Spcs

Vår passion är bokföring, fakturering och lönehantering. Men de flesta som startar företag brinner för något helt annat, och det är ju precis så det ska vara, för det är då det blir riktigt bra. Det är därför vi gör våra produkter så lättbegripliga och självkörande vi bara kan. Så att våra kunder kan fokusera på det de gillar allra bäst, sitt eget företag. Helt enkelt, ekonomisystem för din passion.