• Sommarhälsning från kontoret

  Jämtland Hurra! Ännu ett fantastiskt UF-år är avklarat och det med bravur. Tack vare er lärare, elever, partners, rådgivare och UF-fans har vi gjort det igen. Idag, 4 juli, låser vi nöjda kontorsdörren och lämnar den bakom oss för ett par veckor med semester och återhämtning, -till hösten är det nya utmaningar som ska övervinnas.
 • UFalumni Jämtland

  Jämtland Du har väl inte missat att livet som ung företagare inte tar slut efter UF-året? Som alumn blir du inbjuden till kostnadsfria event och aktiviteter med entreprenörskap, kreativitet och inspiration i fokus. Nu finns vi även på facebook!
 • Lärarkonferens på Hallstaberget!

  Jämtland I höst arrangeras den årliga UF-konferensen där lärare från hela Norrland samlas för att dela erfarenheter och inspireras. Denna gång sker kalaset på Hallstaberget i Sollefteå den 14-15 oktober, -boka in datumet redan nu!
 • Utskrift av intyg

  Jämtland I år kommer alla UF-elever samt lärare att själva kunna skriva ut sina intyg efter genomförandet av UF-konceptet! Intygen finns tillgängliga digitalt hos både lärare och elever och kommer därmed inte att skickas ut från oss på det regionala UF-kontoret. Läs mer om hur du skriver ut de personliga intygen här!
 • Programspecifikt stöd till lärare

  Jämtland Ung Företagsamhet har sammanställt programspecifika stöd till dig som lärare med exempel på hur UF-företagande kan drivas på yrkesförberedande och studieförberedande program. Klicka dig in här och ladda ned det stöd som just du behöver!
 • Kärnan blomstrar!

  Jämtland Helgerna 3-4 maj samt 10-11 maj ordnar Kärnans köpcentrum plats för UF-företagare att sälja sina varor och tjänster! Helt gratis får UF-företagen tillgång till bord och plats på Kärnans övre plan. Anmäl er nu!
 • Checklista för avveckling!

  Jämtland Vad ska ni tänka på när det nu är dags att avsluta ert UF-år? Här kommer en checklista på vad som bör ses över:
 • UF-året är snart slut. –Vad händer sen då?

  Jämtland Känns det som om entreprenörskap och företagande är något som passar dig? Som om du vill lära dig mer? Som om du vill bredda ditt nätverk för att gå ännu längre och uppleva ännu mer? Känns det tråkigt att UF-resan går mot sitt slut? Misströsta inte. Vi har en plan och vi vill att just du ska vara med.
 • Inlämning av årsredovisningen

  Jämtland Nu drar det ihop sig mot slutet av UF-året och det sista obligatoriska momentet står för dörren! Det är hög tid att börja skriva på era årsredovsiningar och här kommer information som är bra att ta med sig i det arbetet.
 • UF alumnen Billy Nord tilldelades Inlandsinnovations alumnistipendium 2014!

  Jämtland Tisdagen den 1 april delade Inlandsinnovation ut fyra stycken stipendium på 20 000 kronor med syftet att lyfta unga entreprenörer från Norrland. Stipendierna delades ut i anslutning till årets UF-mässa i Östersund och gick till UF alumner med ambitionen att fortsätta utveckla sin verksamhet, och som enligt juryn är goda förebilder för andra unga.
 • Årets regionala vinnare!

  Jämtland Under den regionala UF-mässan den 1 april utsågs länets vassaste UF-företag! Här är de företag som kommer att få representera länet på SM i Ung Företagsamhet i slutet av maj:

Pages