• Alumni-träff med inspiration!

  Jämtland Vi kickar igång det stundande UF-året med en aktivitet för våra kära alumner! Det bjuds på tacos och inspiration under ett par timmar på Mid Sweden Science Park den 4 september i Östersund.
 • Ung Företagsamhet på facebook!

  Jämtland Är du lärare, elev, partner eller UF-fan? I så fall rekommenderar vi att du gillar oss på facebook! Sök på Ung Företagsamhet Jämtland och ge oss tummen upp för att ta del av tips och trix, inspirerande bilder och roliga tävlingar.
 • Registrera ert UF-företag!

  Jämtland Förverkliga er affärsidé genom att registrera ert UF-företag! Den 1 september öppnar vi portarna som sedan stängs igen den 31 oktober.
 • Sommarhälsning från kontoret

  Jämtland Hurra! Ännu ett fantastiskt UF-år är avklarat och det med bravur. Tack vare er lärare, elever, partners, rådgivare och UF-fans har vi gjort det igen. Idag, 4 juli, låser vi nöjda kontorsdörren och lämnar den bakom oss för ett par veckor med semester och återhämtning, -till hösten är det nya utmaningar som ska övervinnas.
 • UFalumni Jämtland

  Jämtland Du har väl inte missat att livet som ung företagare inte tar slut efter UF-året? Som alumn blir du inbjuden till kostnadsfria event och aktiviteter med entreprenörskap, kreativitet och inspiration i fokus. Nu finns vi även på facebook!
 • Lärarkonferens på Hallstaberget!

  Jämtland I höst arrangeras den årliga UF-konferensen där lärare från hela Norrland samlas för att dela erfarenheter och inspireras. Denna gång sker kalaset på Hallstaberget i Sollefteå den 14-15 oktober, -boka in datumet redan nu!
 • Utskrift av intyg

  Jämtland I år kommer alla UF-elever samt lärare att själva kunna skriva ut sina intyg efter genomförandet av UF-konceptet! Intygen finns tillgängliga digitalt hos både lärare och elever och kommer därmed inte att skickas ut från oss på det regionala UF-kontoret. Läs mer om hur du skriver ut de personliga intygen här!
 • Programspecifikt stöd till lärare

  Jämtland Ung Företagsamhet har sammanställt programspecifika stöd till dig som lärare med exempel på hur UF-företagande kan drivas på yrkesförberedande och studieförberedande program. Klicka dig in här och ladda ned det stöd som just du behöver!
 • Checklista för avveckling!

  Jämtland Vad ska ni tänka på när det nu är dags att avsluta ert UF-år? Här kommer en checklista på vad som bör ses över:
 • UF-året är snart slut. –Vad händer sen då?

  Jämtland Känns det som om entreprenörskap och företagande är något som passar dig? Som om du vill lära dig mer? Som om du vill bredda ditt nätverk för att gå ännu längre och uppleva ännu mer? Känns det tråkigt att UF-resan går mot sitt slut? Misströsta inte. Vi har en plan och vi vill att just du ska vara med.
 • Inlämning av årsredovisningen

  Jämtland Nu drar det ihop sig mot slutet av UF-året och det sista obligatoriska momentet står för dörren! Det är hög tid att börja skriva på era årsredovsiningar och här kommer information som är bra att ta med sig i det arbetet.

Pages