GOTLANDS RÅDGIVARBANK

Här får du träffa några av UF Gotlands rådgivare.
Besöksadress: Hästgatan 24

Vad är Gotlands Rådgivarbank?

I år lanserar vi stolt UF Gotlands Rådgivarbank. En plattform som ska finnas som hjälp åt våra duktiga UF-företagare. 

Att ha en rådgivare till sitt UF-företag är både ett obligatoriskt moment och en framgångsfaktor. Eftersom vi vet hur viktigt det är att hitta en passande rådgivare har vi skapat en rådgivarbank. Denna finns som ett stöd för samtliga UF-företagare och är fylld av kompetenta och engagerade rådgivare.

Under hösten presenterar vi några av bankens rådgivare och Du hittar dem här nedan.

Vill du bli en del av UF Gotlands rådgivarbank? Kanske har du kunskaper och erfarenheter Du tror skulle passa ett UF-företag? Hör av dig till UF Gotland.

Möt Josefine Esperansa, butikschef på EM home i Visby.

Här är kvinnan med stort K, en energisprudlande, kreativ och nyfiken sådan. Med sin långa erfarenhet inom sälj och service passar Josefine perfekt i rådgivarbanken.

Kika på filmen för att få veta mer om Josefine.

Träffa Sofie Ekelöf & Susanne Jürss, företagsrådgivare på handelsbanken i Visby

Här har vi två tjejer som vet vad företagande är. Både Sofie och Susanne arbetar som företagsrådgivare och har full koll när det kommer till bland annat ekonomi. Tillsammans med Handelsbanken Visby engagerar sig de båda för Gotlands framtida näringsliv.

 

 

Träffa Adam Jacobsson från Destination Gotland

Här får ni träffa Adam som bland annat är proffs inom sälj och marknad. Adam har varit engagerad i Ung Företagsamhet sedan länge tillsammans med Destination Gotland och nu kan vi gladeligen presentera honom som en del av Gotlands Rådgivarbank. Kika på filmen för att få veta mer om Adam.

Träffa Anna Skoggren & Pernilla Larsson från Almi i Visby. 

Som företagsrådgivare på Almi Gotland har både Anna och Pernilla en självklar plats i rådgivarbanken hos UF Gotland. Det här är två tjejer som kommer från egenföretagande och som nu delar med sig av sina tips och råd till nya entreprenörer. 

Träffa Johanna Isakson från Svenska Spel

Johanna Isakson, personen med ena foten i träningsvärlden och andra på Svenska Spel i Visby. Som UF-rådgivare tar hon med sig kunskaper inom ledarskap och kommunikation tillsammans med tidigare erfarenheter av UF-företagande genom lärarrollen. Tack Johanna för att du är med i UF Gotlands rådgivarbank.