Hem / Nyheter & Event / UF-Mästerskapen 2024

UF-Mästerskapen 2024

Den 15:e mars ska Skånes främsta UF-företagare prisas! Finalen i UF-Mästerskapen innebär en heldag, då ett hundratal av Skånes mest drivna gymnasieentreprenörer pitchar inför jurys, bestående av personer i det skånska näringslivet. Dagen rundas av med en spektakulär prisutdelning där vi bland annat korar Årets Innovation, Årets UF-lärare, Årets Tjänst och givetvis Årets UF-företag.

UF-Mästerskapen 2023/24

Under november öppnades dörrarna för UF-företagare att skicka in sina tävlingsbidrag inom någon av de 14 tävlingskategorierna. Efter att bidragen har lämnats in, inleds en period av förväntan medan jurygrupperna noggrant granskar och väljer ut sina toppkandidater. Nu är det snart dags för UF-företagen att pitcha på Malmö Live för att vinna sin kategori. Även Årets Säljare och Årets Monter sticker ut ur mängden, då det inte ställs krav på tävlingsbidrag, men istället att man visar sina förmågor på UF-Mässan.

De nominerade UF-företagen

De UF-företag som har blivit nominerade att pitcha på tävlingsdagen kommer att finnas listade under respektive tävlingskategori den 5:e mars.

SM i Ung Företagsamhet för vinnarna

För 14 skånska vinnare väntar SM i Ung Företagsamhet i Stockholm, där Sveriges bästa UF-företag gör upp. Senast ett skånskt UF-företag vann en kategori var 2021, då TÅJS UF och Basta UF tog hem kategorierna Årets Tjänst och Årets Ekologiskt Hållbara UF-företag. SM hålls 2024 på Stockholmsmässan, den 28-29 maj.

 

Anmälan till prisutdelningen

FLER EVENT

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.