Hem / Nyheter & Event / Entreprenörskap På Riktigt 2022

Entreprenörskap På Riktigt 2022

ÄNTLIGEN kan vi presentera the real deal, det vill säga Entreprenörskap på Riktigt 2022. Årets UF-mässa, Regionala mässan, de regionala tävlingarna och mycket, mycket mer. Går allt som det ska kommer vi kunna erbjuda detta som ett fysiskt event, precis som det ska vara, i mässhall och med en riktigt prisutdelning.

Under en hel dag kommer öns alla UF-företagare samlas under ett och samma tak. Här pratar vi innovationer, nytänk, entreprenörskapsanda, spännande produkter, tjänster och möten med nya människor. Det kommer finnas mängder av UF-produkter till försäljning och kanske stöter du på en ny tjänst du inte visste att du hade behov av. 

Entreprenörskap På Riktigt arrangeras den 15 mars 2022 och då kommer Du ha möjlighet att träffa Gotlands alla UF-företagare, Gotlands UF Alumner och under kvällen kommer priser delas ut till alla vinnande UF-företag som varit med och deltagit i årets tävlingar. Bland annat kommer vinnaren i den prestigefyllda tävlingen Årets UF-företag koras. I samtliga tävlingar kommer vinnaren gå vidare till SM i Entreprenörskap som sedan går av stapeln i maj 2022. 

Mer information och exakta tider kommer komma närmare så håll dig uppdaterad!

Hoppas vi ses!  

FLER EVENT

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.