Hem / Nyheter & Event / UF-Mässan 2024

UF-Mässan 2024

Skånes största UF-mässa går av stapeln den 27-29 februari på Emporia i Malmö. Nästan 400 UF-företag, och 1400 UF-företagare, kommer ställa ut och visa upp sina varor och tjänster. Det är årets roligaste shoppingdagar och ett utmärkt tillfälle att köpa en födelsedagspresent, något nyttigt till hemmet, eller varför inte sommargåvor till dina anställda? 

UF-Mässan pågår från tisdagen den 27 februari till torsdagen den 29 februari och går att ta del av mellan 12:00 och 18:00. Det kostar ingenting att besöka UF-Mässan.

2024 markerar också ett tioårsjubileum för UF-Mässan på Emporia och detta kommer firas genom att göra mässan till den största vi sett under dessa 10 år. 1400 UF-företagare kommer ställa ut. 1200 blivande UF-företagare kommer ta del av inspirationsföreläsningar och gå rundturer på mässgolvet. 100-tals representanter från det skånska näringslivet kommer besöka mässan och tiotusentals besökare väntas. Missa inte detta! Markera 27-29 februari i kalendern, så ses vi under årets bästa dagar!

Vill ni veta mer om UF-mässan? Följ oss på sociala medier och håll er uppdaterade på denna sida. 

Mer info för dig som UF-lärare eller UF-företagare

FLER EVENT

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.