Hem / Nyheter & Event / Gotland / Julmarknadssuccsé

Julmarknadssuccsé

Under helgen genomfördes UF-årets första event och i år kunde man med glädje genomföra det icke digitalt, på plats utanför Stora Coop i Visby.

Under fredagen och lördagen kunde man träffa upp emot 40 olika UF-företag. Här fanns både tjänsteföretag och de som säljer produkter. Man kunde hitta allt från skärbrädor till bubbelljus. Företagen som medverkade representerar samtliga program där man har möjlighet att driva UF-företag, till exempel fanns elever från Hotell/Turism, Ekonomi och Handelsprogrammet på plats. Om du missade årets julmarknad får du en ny chans i mars när årets UF-mässa går av stapeln. 

Läs om årets julmarknad i GT från i måndags eller på helagotland.se. Du kan även lyssna på reportaget där p4 Gotland intervjuade några av UF-företagen på plats. Under fredagens Förmiddag i p4, 2 timmar och 50 minuter in i programmet, kan man lyssna till Olivia Kallum från Gestalt UF och Lisa Svensson och Ebba Hägerstrand från Tavlor Gotland UF. Följ denna länk för att komma till programmet.  https://sverigesradio.se/tabla.aspx?programid=205&date=2021-11-26&fbclid=iwar3dj3shfhc30flrfdce454gxtbgn6h4ijgvczcbskdr_6ds2sq8cfwm0zw 

 

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.