Hem / Nyheter & Event / Gotland / Julmarknadssuccsé

Julmarknadssuccsé

Under helgen genomfördes UF-årets första event och i år kunde man med glädje genomföra det icke digitalt, på plats utanför Stora Coop i Visby.

Under fredagen och lördagen kunde man träffa upp emot 40 olika UF-företag. Här fanns både tjänsteföretag och de som säljer produkter. Man kunde hitta allt från skärbrädor till bubbelljus. Företagen som medverkade representerar samtliga program där man har möjlighet att driva UF-företag, till exempel fanns elever från Hotell/Turism, Ekonomi och Handelsprogrammet på plats. Om du missade årets julmarknad får du en ny chans i mars när årets UF-mässa går av stapeln. 

Läs om årets julmarknad i GT från i måndags eller på helagotland.se. Du kan även lyssna på reportaget där p4 Gotland intervjuade några av UF-företagen på plats. Under fredagens Förmiddag i p4, 2 timmar och 50 minuter in i programmet, kan man lyssna till Olivia Kallum från Gestalt UF och Lisa Svensson och Ebba Hägerstrand från Tavlor Gotland UF. Följ denna länk för att komma till programmet.  https://sverigesradio.se/tabla.aspx?programid=205&date=2021-11-26&fbclid=iwar3dj3shfhc30flrfdce454gxtbgn6h4ijgvczcbskdr_6ds2sq8cfwm0zw 

 

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.