Hem / Nyheter & Event / Värmland / Månadens Alumn - Eric Höjdén
Eric Höjdén

Månadens Alumn - Eric Höjdén

Månadens Alumn – Eric Höjdén

Läsår 2001 – 2002 drev Eric UF-företaget On Screen Design UF tillsammans med två kompisar. De läste kursen teknik- och data tillsammans och ville göra något inom den branschen. Resultatet blev att designa webbsidor åt företag.

Den största lärdomen som Eric tog med sig från sitt UF-företag var att våga prova och se möjligheter i allt man gör. Hans bästa minne från UF-tiden var när de fick sin första kund och när de verkligen såg hur de gick från idé till verklighet. En annan viktig lärdom för honom var att han såg att han faktiskt klarade att driva ett företag.

Att driva företag har alltid funnits i Erics tankar och UF-företagande vara bara startskottet! Ända sedan gymnasietiden har Eric drivit flera företag. Han startade musikstudion Dead End Studios 2004 som han drev i 9 år. Samtidigt drev han även företaget Panic & Action som var ett artist- och managementbolag inom musikbranschen, företaget drev han mellan 2006 till 2011.

I dagsläget är Eric VD och delägare av kommunikationsbyrån Happy Republic i Karlstad. Företaget arbetar med marknadsföring och kommunikation åt andra företag.

Se filmen om Eric här: https://www.youtube.com/watch?v=1f3_4Qv_ot0

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.