Hem / Nyheter & Event / Älvsborg / Vad hände sen? Möt UF-alumnen Erika Norén

Vad hände sen? Möt UF-alumnen Erika Norén

"Vad hände sen?" är en miniserie där UF-alumner berättar om sin resa efter UF-året med syfte att inspirera fler till att våga tro på sig själva och sin egen förmåga.

Erika läste Entreprenörsprogrammet på Marks gymnasieskola och drev UF-företaget Trendrullen UF, 04/05, och sålde styckförpackade toalettpappersrullar med tryck. Erika lärde sig mycket om sig själv, gruppdynamik och nätverkande under UF-året. Redan 2013 startade hon sitt eget företag Grafiska fabriken som erbjuder tjänster inom grafisk formgivning och kommunikation både för tryckta och digitala medier. På grund av Erikas familjesituation med två små barn har företaget varit vilande det senaste.

Erika arbetar idag som anställd på företaget Globen Lightning från Svenljunga där hon delar sin tid mellan att vara Marketing manager och formgivare. Två väldigt kreativa roller med mycket ansvar vilket passar Erika. Livet handlar inte om att finna sig själv, utan att skapa sin tillvaro och omge sig av det man mår bra av, anser Erika. För Erika har det alltid handlat om entreprenören bakom företaget, det är där nyckeln ligger. Produkten eller tjänsten behöver inte vara banbrytande för att lyckas.

Erikas bästa tips:
Våga testa och tro på dig själv! 

Tjejer som drivit UF-företag startar med 80% större sannolikhet företag.

 

Läs om fler UF-alumner från regionen
Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.