Hem / Nyheter & Event / Är du vår styrgruppsrepresentant?
Alumni styrgrupp

Är du vår styrgruppsrepresentant?

Vad är UF alumni?
UF alumni är ett nätverk för före detta UF-företagare. Varje år arrangeras regional, nationella och internationella träffar/aktiviteter där du som medlem i nätverket får bygga upp ditt nätverk med företag och unga engagerade personer. Du får möjligheten att utvecklas personligen, söka stipendium och ta del av grymma starterbjudanden om du är sugen på att själv starta företag. Medlemskapet är helt gratis och du väljer själv vilka event som du vill delta på.

Mer om rollen som styrgruppsmedlem
Rollen som en del i den regionala styrgruppen innebär att du hjälper till att planera och genomföra de evenemang och aktiviteter som UF alumni på Gotland arrangerar. Rollen som styrgruppsmedlem sträcker sig över minst ett läsår (2020-09-01—2021-07-31) och sker på ideell basis.

Den beräknade arbetsåtgången för uppdraget är ca 5-8 timmar per månad och innefattar såväl möten med övriga styrgruppsmedlemmar som eget arbete. Arbetstiderna varierar men vi brukar alltid se till att boka in möten gemensamt för att alla ska kunna delta (oavsett om man arbetar eller pluggar).

Vi söker
Vi söker dig som gillar Ung Företagsamhet, är driven och gillar att planera och arrangera evenemang. Du har lätt för att samarbeta med andra, ta eget ansvar samt komma med en härlig energi som bidrar till gruppen. För oss värderas din personlighet och ditt engagemang högre än erfarenhet. Självklart måste du någon gång ha drivit ett UF-företag och är du inte redan medlem i nätverket UF alumni måste du bli det. Ett medlemskap är helt kostnadsfritt.

Frågor om uppdraget?
Kontakta Nicoline Roswall på nicoline.roswall@ungforetagsamhet.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här

FLER EVENT

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.