VAR MED OCH BYGG VÄSTMANLAND

Partners i Västmanland

SILVERPARTNERS

BRONSPARTNERS

MED STÖD FRÅN

Ung Företagsamhet är en viktig del i uppbyggnaden av Sveriges framtid. Tillsammans med dig som partner utvecklar vi företagsamma människor.

Ideer som gör det möjligt prisutdelning

Vi samarbetar på olika sätt med våra partners. Tillsammans tar vi ett helhetsgrepp kring frågor som integration, arbetsliv och entreprenörskap med målgruppen ungdomar eller lärare.

Kontakta Johan Eliases, regionchef & finansieringsansvarig för Ung Företagsamhet i Västmanland, +46 73 533 11 22, för att diskutera ditt partnerskap. 

FLER FÅR CHANSEN ATT UTVECKLA SINA ENTREPRENÖRIELLA FÖRMÅGOR

Så här beskriver några av våra partners varför de stödjer Sveriges ungdomar.

"Genom att samarbeta med Ung Företagsamhet får fler unga chansen att utveckla sina entreprenöriella förmågor. Det är en förutsättning för Sveriges tillväxt", säger Josefine Uppling som jobbar med group public affairs på Swedbank.

"Ung Företagsamhet riktar sig precis till våra målgrupper och utbildar i entreprenörskap. För oss var det som att slå två flugor i en smäll när vi träffade Ung Företagsamhet. Vi beslutade då att det är bättre att stödja en organisation som arbetar på ett bra sätt med entreprenörskap istället för att vi skulle hitta på något eget", berättar Lena Litens som är ansvarig för Hakon Swenson stiftelsen inom ICA-koncernen.

"Vi på KPMG brinner för företagande som drivkraft i samhället. Vi delar med oss av vår expertkunskap inom redovisning till UF-företagare. I utbyte får vi värdefulla insikter om vad som är viktigt för framtidens unga entreprenörer", förklarar Patrik Anderbro, vd på KPMG.

"Sverige behöver fler framgångsrika företag. Dagens ungdomar är framtidens företagare och därför en viktig målgrupp för Almi Företagspartner. Ung Företagsamhet bedriver en unik verksamhet som stimulerar unga människor att prova på att driva företag. Genom att stödja Ung Företagsamhet ökar kunskapen om Almis erbjudande i form av rådgivning, lån och riskkapital", säger Göran Lundwall, vd och koncernchef Almi.

INVESTERA I FRAMTIDEN

Ung Företagsamhet gör skillnad