Hem / Nyheter & Event / Boka föreläsning och elevcoaching med inspiratör 2023/2024

Boka föreläsning och elevcoaching med inspiratör 2023/2024

Fysiska besök inkluderar restid för inspiratörerna vilket måste räknas in i bokningarna. Eftersom de åker över hela länet och ibland direkt från en skola till en annan, bokar du som lärare en föreläsning genom att maila den inspiratör som jobbar med just din skola.  

Maila din inspiratör (se nedan) och föreslå tider som passar dig/din klass för besök. Inspiratören återkopplar till dig så snart hen kan. De är ofta på språng, men svarar normalt inom en till två arbetsdagar. De hanterar också alla bokningar i tur och ordning. 

För de skolor som har många klasser med UF-företagare ser vi gärna att ni samordnar era klasser till storföreläsningar.   

Vilken inspiratör ska du maila?  

Under HT 2023 kommer skolorna i Stockholms Stad och södra Stockholm få nya inspiratörer. 

Skolor som har Matilda Rignell som kontaktperson i Södra Stockholms bokar via skolinspiratör Bianca Rencoret Guerrero, bianca.rencoret@ungforetagsamhet.se.

Skolor som har Aylin Dagdelen som kontaktperson i Norra Stockholm, bokar via skolinspiratör Ida Eriksson, ida.eriksson@ungforetagsamhet.se.

Skolor som har Emma Grönlund som kontaktperson i Stockholms stad, bokar via skolinspiratör Amanda Bladh, amanda.bladh@ungforetagsamhet.se.

FLER EVENT

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.