Hem / Alla UF-företag / CarDetailing UF

CarDetailing UF

Hus & hem
Skola: JENSEN Gymnasium Norra,
Region: Stockholm,
Typ: Hus & hem
Affärsidé
Vår affärsidé är att sälja bilvårdsprodukter och paket till alla olika typer av bilägare. Vi kommer inte bara sälja enskilda produkter, utan kommer även att erbjuda paket för olika slags bilar. Gamla som nya, dyra som billiga. Produkten är inte riktad mot någon specifik åldersgrupp, utan riktar sig mer mot folk som vill slippa betala flera tusen kronor till bilvårdscenter för att ta hand om sina bilar.
Produkt
Vi ska sälja produkter som hjälper bilägare att lacka, rena eller helt enkelt förbättra sina bilar. I vanliga fall måste bilägare betala flera tusentals kronor för att t.ex lacka eller rengöra bilen. Men med våra produkter kan man göra det själv och därför spara pengar. De här pengarna kan man då lägga på annat.
Adrian Rajic
Företagsledare/VD
Kubilay Kartov
Administratör
Företagspresentation

UF-företaget "CarDetailing UF" går ut på att ett så tidseffektivt, miljövänligt och prisvänligt sätt att leverera bilvårdsprodukter ända från Stockholm (där vår verksamhet är) ända till våra kunder runt om i Sverige. Vi har som mål att varje individuella kund ska få sin vara så snabbt som möjligt, få den till så lågt pris som möjligt och få den så snabbt som möjligt. Med tidens gång har vi märkt hur stor fråga framtiden börjar bli. De t.ex enorma telefon företagen Apple och Samsung försöker ständigt komma på fler och fler sätt på hur de kan transportera och tillverka sina varor på ett så miljövänligt sätt som möjligt. Därför har våran VD Adrian Rajic tagit beslutet om att vi ska transportera våra varor till våra kunder ända från Stockholm till våra kunder utan att släppa ut så mycket som en ända växthusgas. Vi har också tagit vår tid och kollat på marknaden och insett för att få en så bra vinst som möjligt måste vi rikta våra produkter mot alla bilägare, i den här kategorin ingår: EPA-bilägare, diesel/bensinbilägare och elbilägare. För att få våra produkter till våra kunder så snabbt som möjligt ska vi försöka göra ett kontrakt och samarbeta med det världskända företaget "Amazon". Med Amazons "reach", kontakter och varuhus kommer våran transport bli 10 gånger bättre än vad den hade blivit utan Amazon.

Säljtillfällen

Vi har vid detta tillfälle inte börjat sälja något än...