Fjällkavlat UF
Mat & dryck
Skola: Jämtlands Gymnasium Wargentin,
Region: Jämtlands län,
Typ: Mat & dryck
Affärsidé
Vi i Fjällkavlat UF har valt att satsa på något som ligger både oss och vår region nära hjärtat: tunnbröd. Att baka tunnbröd är en tradition som sträcker sig långt tillbaka i tiden här i Jämtland, och vi vill föra den vidare på vårt eget sätt. Vår idé bygger på att kombinera den genuina känslan av hembakat tunnbröd med ett modern tänk kring hållbarhet och kvalité, samtidigt som vi lyfter fram den lokala förankringen i Undersåker och Åre. Tillverkning sker på klassiskt vis i bagarstuga vilket ger brödet en bra kvalitet och smak. Våra främsta kunder är äldre som uppskattar tradition och familjer som vill ha något extra till vardagen. Vi kommer att kontakta livsmedelsverket och kommunen för att säkerställa att vi följer alla regler för livsmedelshantering och försäljning. Målet är att driva företaget hållbart, täcka våra kostnader och skapa en vinst, men framför allt att lära oss så mycket som möjligt under resans gång.
Fjällkavlat UF handlar om att vi ska utvecklas och ha roligt!
Albin Richardsson
Produktion, inköpare
Jonatan Boberg
Ekonomi
William Lundin
Administratör