Hem / Alla UF-företag / NoCovid UF

NoCovid UF

Skönhet & hälsa
Skola: Polhemskolan,
Region: Skåne,
Typ: Skönhet & hälsa
Affärsidé
NoCovid UF har som mål att minska smittspridningen av covid-19 i vår lokala närhet. För att göra detta kommer vi att erbjuda kostnadsfria munskydd med hjälp av sponsorer som vi lyfter fram.
Produkt
Den produkten som vi i NoCovid UF fokuserar på att kostnadsfritt bidra med till bland annat skolor och även förhoppningsvis flera platser är munskydd. Dessa munskydden ska hålla en hög standard men samtidigt vara kostnadseffektiva så att så många som bara möjligt kan få tag på våra kostnadsfria munskydd.
Kontakt
Arvid Åslund
Företagsledare/VD
Emilio Isaksson
Ekonomi
Lara Jaeger
Marknadsförare
Lovisa Björkman
Administratör
Företagspresentation

NoCovid UF drivs av vår VD Arvid Åslund som har ett stort intresse av företagande, Lara Jaeger som är grym på bild och film, Lovisa Björkman som har stenkoll på det administrativa samt Emilio Isaksson som har erfarenhet av marknadsföring på sidor som bland annat jämför matkassarjämför mobilabonnemang och lånebolag.

När vi undrar något brukar vi besöka Pengar.gg samt ta kontakt med vår rådgivare.

Säljtillfällen

Munskydden kommer att finnas att tillgå på flera platser i Skåne. Vi kommer långsamt att börja med att finna sponsorer som är intresserade av att hjälpa oss finansiera munskydd att ställa ut på skolor, men även fler platser kan komma att bli aktuella i framtiden.