Hem / Alla UF-företag / Superesse UF

Superesse UF

Mode & design
Skola: Värmdö Gymnasium,
Region: Stockholm,
Typ: Mode & design
Affärsidé
Vår affärsidé är att sälja t-shirts med tryck där designen utgår från teckningar gjorda av barn som själva har drabbats av cancer. Vi på Superesse UF har ett gemensamt mål, att skapa kläder med ett syfte samtidigt som vi stödjer och bidrar till forskning. För att hjälpa till i striden mot cancer kommer vi på Superesse UF skänka en andel av vinsten till barncancerfonden. Marknaden behöver vår produkt, tillsammans kan vi bidra till den främsta cancerforskningen, så att färre drabbas och fler överlever.
Produkt
Superesse UF säljer vita t-shirts med tryck där designen utgår från teckningar gjorda av barn som själva drabbats av cancer. T-shirsten är tillverkad i 100% bomull och är av märket Clique. T-shirten trycks sedan upp hos vår leverantör Tryckhuset AB i Stenungsund. Designen på trycket består av 21 stycken hjärtan som är ritat utav 5 barn som har drabbats av cancer i olika former. Designen trycks sedan med transfertryck, vilket är den mest användbara och effektiva tryckmetoden på marknaden.
Alannah Hellstadius
Marknadsförare
Emelie Hedlund
Ekonomi
Fanny Vikström
Företagsledare/VD
Kajsa Pehrson Folke
Säljare
Sofie Nolte
Produktion, inköpare
Företagspresentation

Välkomna!

Vi som grundat Superesse UF är 5 tjejer som studerar tredje året på Värmdö Gymnasium. Vi på Superesse UF vill hjälpa, uppmärksamma och göra skillnad för cancersjuka barn samt deras familjer. Alla inom företaget har ett gemensamt mål, att skapa kläder med ett syfte samtidigt som vi stödjer och bidrar till forskning. Motiven på våra t-shirts är ritade av barn som själv är drabbade av cancer. För att hjälpa till i striden mot cancer kommer vi på Superesse UF skänka en andel av vinsten till Barncancerfonden.

Säljtillfällen

Vi kommer sälja på julmarknaden i Herrängens gård den 26 och 27 november, samt julmarknaden i Sigtuna stad den 11 december. 

Utöver detta går produkten att köpa på vår Instagram @superesseuf under hela UF-året.

Kom gärna förbi, vi ses där!