Hem / Nyheter & Event / Entreprenörskap på riktigt 2020 Västernorrland

Entreprenörskap på riktigt 2020 Västernorrland

VIKTIG INFORMATION ANGÅENDE REGIONALA MÄSSAN!

Med anledning av spridningen av Corona/Covid-19-viruset kommer här en uppdatering till er gällande vår regionala mässa den 19 mars.

För Ung Företagsamhet är hälsa och säkerhet för utställare, lärare, besökare, partners och medarbetare av högsta prioritet. Vi följer utvecklingen i detalj och agerar i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Myndigheten meddelade tisdagen den 10/3 att man ser indikationer på samhällssmitta i Västra Götalandsregionen och i region Stockholm, att man inte ser en allmän smittspridning i hela landet men att risknivån nu har höjts.

Regeringen tog sedan under onsdagen den 11/3 ett beslut om att förbjuda alla möten med fler än 500 deltagare. Vi kan därmed konstatera att den regionala mässan i Nordichallen den 19 mars inte kommer att kunna genomföras. Vi arbetar nu på alternativa lösningar och ber att få återkomma om detta inom kort.

Vi följer läget löpande och återkommer med mer information.

Vid eventuella frågor om mässan och tävlingarna kontakta Erik Eriksson på:
erik.eriksson@ungforetagsamhet.se eller 070-8352172.

FLER EVENT

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.