Events

Evenemang

Ett nätverk byggs genom träffar med andra människor. När du blir UF-alumn får du möjlighet att vara med på flera evenemang. Där kan du utvecklas, nätverka och knyta viktiga kontakter.

Alumni weekends

Under en helg träffas UF-alumner för mängder av roliga aktiviteter, utvecklande föreläsningar och minnen för livet. Här hittar du mer information om våra UF alumni weekends.

Alumninästet

Shark tank och draknästet i all ära - men det är här det gäller. Varje år får UF-företagare chansen att pitcha sin affärsidé för regionala alumner och näringslivstoppar. Allt avgörs i den nationella finalen "Grand finale"! Kontakta ditt regionskontor för att delta i juryn. 

Alumni boost

Idag mer än någonsin är det viktigt att alltid ligga på topp. Under våra alumni boost-pass får du möjlighet att utvecklas inom alltifrån ledarskap och nätverkande till aktieinvesteringar. Delta på våra seminarier och föreläsningar!

Ledare för en dag

Hur är livet som ledare egentligen? Svaret får du under ledare för en dag, ett regionalt evenemang som anordnas två gånger per år. Då får du möjlighet att skugga en ledare i näringslivet under en dag på jobbet. Kontakta ditt regionala kontor för mer information. 

Julia Tollin

"Det bästa med UF alumni är människorna jag mött, de har påverkat hela min karriär."

UF-alumn, retorikkonsult, konferencier, vd på Julia Tollin Communications AB.

Amanda Larsson och Calle Rosengren, grundare Färsking

"Att inte veta vad man håller på med är en viktig del när man börjar."

Alan Mamedi, grundare och vd Truecaller

"UF lärde mig hur roligt det kan vara att bygga något från grunden."