Är du UF-alumn och driver eget? Med Fortnox kan du sköta ditt företag ännu effektivare. Som medlem i UF-alumni får du möjlighet att använda Fortnox program för bland annat bokföring och fakturering gratis i ett helt år.

Funderar du på att starta företag? Kul! Hos Fortnox kan du köpa ett startklart aktiebolag och vara igång direkt – ett så kallat lagerbolag. Du får organisationsnummer och bolagshandlingar inom 2 timmar, och du slipper vänta på Bolagsverkets registrering. Som UF-alumn erbjuder vi dig ett lagerbolag för halva priset och en personlig kontakt som hjälper dig igång.

Fortnox är marknadens ledande leverantör av webbaserade program som ger dig frihet att sköta ditt företag från vilken dator, läsplatta eller smartphone du vill – när och var som helst. Som UF-alumn får du använda våra program för bokföring, fakturering och integration kostnadsfritt i ett helt år.. Du får även möjlighet att starta ditt företag genom att köpa ett startklart bolag för halva priset, med en personlig kontakt som hjälper dig igång.

Logga in på Mina sidor för att ta del av erbjudandet.