Investera i Gävleborgs framtid - bli partner till Ung Företagsamhet

Vi har paketen som passar dig och din verksamhet.

Ditt bidrag är en viktig pusselbit för att fler ungdomar ska få chansen att välja sin egen framtid. Partnerskapet hos Ung Företagsamhet är ett varumärkesstärkande ställningstagande. Hur stor skillnad vill du göra? 

För ett slagkraftigt Gävleborg även i framtiden!

Som partner till Ung Företagsamhet Gävleborg säkerställer du att Gävleborg är mer och bättre rustat för framtiden med fler företag, mindre arbetslöshet och fler företagsamma invånare.

Etablera en relation med framtidens ledare och entreprenörer!

År 2021 kommer ca 44% av alla gymnasieelever i Gävleborg att ha genomfört ett år som ung företagare. Dessa ungdomar har sedan större benägenhet att bli chefer, driva företag och har dessutom högre lön än genomsnittet.

Ta del av ett nätverk med marknadsledande företag som satsar framåt

Bland våra befintliga partners hittar ni marknadsledande företag inom flera branscher. Vill ni, tillsammans med likasinnade, också vara en del av detta nätverk med fokus på en framgångsrik framtid?

Är ditt företag på jakt efter framtidens arbetskraft?

Som partner till Ung Företagsamhet Gävleborg bidrar du till ett större sammanhang och ökad samhällsnytta. Du får möjligheten att möta ungdomar med både intraprenöriella och entreprenöriella förmågor.

KONTAKTA MIG

Tilda Olsson
Projektledare
Kontakta mig om:
Du är UF-elev och har frågor om UF-företagande, UF alumni samt om du vill stödja vår verksamhet.
Anna Leima
Regionchef
Kontakta mig om:
Du vill veta mer om organisationen Ung Företagsamhet och om hur du kan stötta vår verksamhet.